Ca la Romana | Torna la campanya #CALDESLLIUREDESEXISME
16571
post-template-default,single,single-post,postid-16571,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Torna la campanya #CALDESLLIUREDESEXISME

Torna la campanya #CALDESLLIUREDESEXISME

El Consell de Dones de Caldes, torna a promoure la campanya #CALDESLLIUREDESEXISME per la Festa Major 2018.

Aquesta campanya vol aconseguir acabar amb les violències sexistes i els comportaments masclistes durant les Festes Majors, però també, durant tot l’any en el poble.

Es faran diferents tipus d’actuacions:

  • Taller informatiu i formatiu sobre la campanya, el dijous 19 de juliol a les 19h al Casino. Dirigida a voluntaris/es de la Festa Major i a tot el públic.
  • Punt Violeta, el divendres 3 d’agost a la nit a l’envelat, on es repartiran pamflets, polseres i s’informarà sobre la campanya i què són les violències sexistes
  • Campanya de prevenció i difusió amb cartells, pamflets, polseres i altres.

Aquí teniu els cartells de difusió de la campanya:

 

 

 

Què és el Consell de Dones?

Es va constituir l’any 2016 dins el Pla d’Igualtat vigent del municipi, amb diferents entitats i persones individuals, que volen treballar per a crear projectes, accions o campanyes dirigides a acabar amb les violències sexistes, el masclisme i les desigualtats; pel treball per la perspectiva de gènere i tot el relacionat amb la igualtat entre tots els col·lectius, també LGTBIQ+.

Dins les diferents accions que s’han portat a terme, a banda de la campanya, s’han creat espais formatius de coeducació a la Llar d’Infants, les escoles i l’institut; diferents activitats i tallers pels dies 8M i 25N i altres dates, trobades entre diferents agents per promoure iniciatives d’igualtat; i actualment, també s’està col·laborant amb el disseny del nou Pla d’Igualtat del municipi.

En el Consell de Dones actualment, hi participen la Xarxa de Dones, l’Esplai La Caixa, el Centre d’Esplai Sant Esteve,  els Joves Intrèpids, les directives de les Escoles i l’Institut, representants d’Esports, JERC i ERC, l’equip de govern de l’Ajuntament, representants de les AMPES, persones individuals i l’Àrea de Joventut del consistori. El Consell es veu assessorat per la Cristina Vila, d’Igualtat Creativa, qui porta a terme les accions de formació i la redacció del nou Pla.