Ca la Romana | Subvencions per al pagament de lloguer 2019
17283
post-template-default,single,single-post,postid-17283,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Subvencions per al pagament de lloguer 2019

Subvencions per al pagament de lloguer 2019

Són ajuts per facilitar l’accés i la permanència en un habitatge a sectors de població en risc d’exclusió social.

Persones destinatàries
Persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i compleixin els requisits de la convocatòria.

Import de la subvenció
L’import de la subvenció serà del 40% de l’import del lloguer anual de l’habitatge amb un màxim de 2.400€ anuals per habitatge.

Quan?
El període de presentació de sol·licituds s’inicia el 16 d’abril de 2019 i finalitza el 7 de juny de 2019.

A on es pot tramitar?
Presencialment:

  • Preferentment a les Borses de mediació per al lloguer social o a les Oficines locals d’habitatge, que col·laboren mitjançant conveni amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
  • En el supòsit que no hi hagi Borsa o Oficina que col·labori amb l’Agència de l’Habitatge en el municipi o comarca on estigui situat l’habitatge, les sol·licituds es podran presentar a les dependències de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
  • A la seu de l’entitat titular o administradora de l’habitatge, en els casos de llogaters d’habitatges administrats per administracions, empreses públiques o entitats sense ànim de lucre.

Enllaç amb el tràmit