Ca la Romana | PUBILLA I HEREU 2018
16548
post-template-default,single,single-post,postid-16548,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

PUBILLA I HEREU 2018

PUBILLA I HEREU 2018

Aquest any 2018, hi ha 13 joves de 18 anys que es presenten de candidats/es a Hereu i Pubilla 2018. En aquest article us els presentem!

A més, al Sopar Popular de Festa Major, el dijous 2 de juliol, la Mireia i en Sergi (Pubilla i Hereu 2017), us els presentaran.

El dia de l’elecció serà el diumenge 5 d’agost, a l’envelat. Les votacions es faran a la barra durant la primera part del concert de la Loca Histèria i els resultats seran a la mitja part.

Aquí teniu les entrevistes als candidats/es per conèixer-los millor!

 

PUBILLES

Clara Rabasseda Cases

“Si vols la meva amistat, convida’m a un combinat!”

Aquest any ha acabat el Batxillerat tecnològic i l’any que ve vol estudiar Enginyeria de Sistemes Audiovisuals. Aquest estiu no pretén treballar, però de cares a un futur vol fer de monitora. Juga a bàsquet des de fa molts anys, també participa a la Coral, a l’Esplai i ha fet guitarra.

Li agrada quedar amb els amics, anar a la platja o la piscina i també, els moments de desconnexió que té passejant el seu gos. De Caldes, li agrada l’ambient i la gent del poble, la tranquil·litat i l’estació de tren.

Explica que el record més intens que té del poble és quan tenia 10 anys i va començar la gran nevada, mentre era a classe. També que la mare la vingués a buscar, es passessin una setmana jugant a la neu i les nits davant la llar de foc.

El que més li agrada de la festa major és l’arribada, ja que coneix i pot parlar amb tothom. També l’alegria de tota la festa i el croissant del final de la nit. Troba a faltar que es faci un Correbars.

Es presenta com a candidata a Pubilla per fer poble i poder col·laborar amb els amics de la festa major. El primer que té ganes de fer si surt elegida és el ball del fanalet, i després, continuar amb la festa.

Si fos un animal seria un Fènix, perquè podria volar, per la seva intel·ligència i per la valentia que representa.

 

Marina Brujats Rieradevall

Per una festa com cal: música, birra i avall!”

Ha acabat Batxillerat i l’any que ve li agradaria estudiar el Grau en Publicitat i Relacions Públiques. Actualment treballa de cangur, d’entrenadora de bàsquet a nens/es petits; i a l’estiu, treballarà de monitora al casal d’estiu del poble. És membre del CESE i del CE Caldes des del 2010 i de la Coral des del 2007.

Li agrada quedar amb els amics, jugar a bàsquet, sortir de festa, llegir, i molt més. Viure a Caldes li agrada ja que hi ha molts llocs on passejar, hi ha tren, i per les activitats que s’organitzen, des de les fires fins la festa major.

El seu record al poble són les llargues tardes a la piscina municipal amb els amics fins que la tancaven.

De la festa major li agrada l’ambient i les activitats com el Pentatló. Hi troba a faltar un Xampúgol i alguna activitat nova.

Es presenta com a candidata a Pubilla per fer poble i perquè pensa que és una experiència molt divertida, ja que es fa amb els amics i amigues. El que té més ganes de fer si és Pubilla és de jurat al carnestoltes i representar a Caldes.

Si fos un animal seria un Ocell, per a poder volar i veure món.

 

Mar Carbó Cachinero

“Si busques diversió, Caldes és una bona opció!”

Acaba de finalitzar el Batxillerat i li agradaria estudiar el Grau en Magisteri, enfocat cap a l’educació física, o bé, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. El mes de juliol treballarà al casal infantil de Caldes com a premonitora de lleure. Participa al Club Esportiu de Basquet i al Club Excursionista Caldes des dels 5 anys, a l’Esplai des dels 9 anys i a la Coral des dels 8.

En el seu temps lliure li agrada quedar amb les amigues, anar a córrer o jugar a bàsquet. Viure al poble li agrada per la tranquil·litat i el bon rotllo que hi ha en les festes populars, sense deixar-se el comptar amb el tren.

El seu record que no oblidarà mai de Caldes és de quan estava al casal jove de Ca la Romana i els van ensenyar a gravar un curtmetratge, i el fet de poder-lo gravar amb tots els seus companys.

De la festa major el que més li agrada és el sopar popular del dijous ja que tothom està reunit, rient i passant-s’ho bé junts. Troba a faltar que es faci un Xampúgol.

Es presenta com a candidata a Pubilla per passar una bona estona amb els amics i participar de les activitats del poble. El que més il·lusió li faria seria ballar a la Festa de la Malavella i les diferents activitat, i sobretot, celebrar que s’han presentat tots junts amb una sortida.

Si fos un animal seria una Estrella de Mar, ja que si sent molt identificada.

 

Sandra Mesa i Muñoz

Per una festa major com cal: tequila, llimona i sal!”

Aquest any ha acabat d’estudiar el Batxillerat, itinerari humanístic, i l’any vinent vol fer el doble Grau en Educació Infantil i Primària, o bé, el Grau en Filologia Catalana i Castellana. Actualment no està treballant, però està buscant feina per la temporada d’estiu.

Li agrada molt quedar amb els amics en el seu temps lliure, sortir de festa i a l’estiu, anar molt a la platja i dormir fins que el cos li digui prou. Considera que el poble és molt bonic i mai es veu poc cuidat o deixat, i per això, li agrada molt viure a Caldes. A més, també li agrada la Festa de la Malavella, pel seu tarannà esotèric, les bruixes…

El record més viu que té de Caldes són les passejades nocturnes amb els seus amics, l’estiu passat, pel Llac del Cigne fins a ben entrada la matinada.

De la festa major li agrada perquè la té molt a prop de casa, que duri tants de dies i hores, i el menjar dels Joves Intrèpids al costat de l’envelat.

Es presenta com a candidata a Pubilla per passar una bona estona amb els amics i per disfrutar una mica més de la Festa Major. El que més li agradaria si fos Pubilla seria inaugurar algun espai, com un de joves, o fer de jurat al carnaval.

Si fos un animal seria un Mandrós, ja que troba que tenen un rotllo molt guai i tranquil.


Mireia Blanch Cañizares

“Visca la nostra fesa major, de tots els pobles la millor!”

Aquest curs ha acabat el Batxillerat, itinerari tecnològic, i vol estudiar Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient a la UPF. Aquest estiu no té intensió de treballar. Participa activament al Club Esportiu Caldes, jugant a bàsquet, al Centre d’Esplai Sant Esteve i als Joves Intrèpids, organitzadors de la festa major.

En el seu temps lliure, li agrada jugar a bàsquet, passejar el seu gos, anar amb bicicleta, quedar amb els amics/es, sortir de festa major, etc. El que més li agrada de viure a Caldes és que té tren.

El record més viu que té de Caldes és del 2015, al concert del grup Zoo, ja que plovia a bots i barrals a fora i li va semblar fantàstic.

De la festa major li agraden els concerts a l’envelat i li encanta tant l’ambient com l’espai.

Es presenta a Pubilla per fer poble, però explica que serà molt feliç essent Dama d’Honor, ja que no aspira a sortir elegida com a representant del poble.

Si fos un animal seria un Guepard, ja que li agradaria poder córrer tant ràpid com ells.

 

Susanna Miquel Coll

“Vols una birra? Passa per la barra, te la serviré encantada!”

Aquest any ha acabat el Batxillerat, i l’any vinent dubte entre el doble Grau en Filosofia i Economia, o bé, el doble Grau en Sociologia i Ciències Polítiques. Actualment no està treballant, però després dels estudis li agradaria estar a una editorial, recollir pomes o muntar un local de concerts. Participa al centre d’esplai des dels 14 anys i col·labora als joves intrèpids organitzant la festa major des de fa dos anys.

Li agrada llegir, escolar música, veure sèries i pel·lícules, quedar amb els amics, lo típic diu. De Caldes li agrada poder arribar on vulgui a peu i poder-se desplaçar a altres municipis amb el tren.

Un record que té a Caldes és l’actuació de l’escola de dansa a la Fira de l’Aigua, ja que de petita ella feia ballet. Explica que es va emocionar molt.

Diu que a Caldes fem un gran cartell de grups per la festa major però que falta pressupost. A més, explica que en algun lloc volia aclarir que les festes de Caldes són les millors i aquest és un bon espai per fer-ho.

Es presenta com a candidata a Pubilla ja que és una manera més de participar a la festa major. Diu però, que en té prou en ser Dama d’Honor, però que voldria poder puntuar les carrosses de carnaval.

Si fos un animal seria el Gat, perquè es passaria el dia dormint i fent el que vol.


 

HEREUS

Martí Vidal Carreras

Festes de Caldes són bones. No produeixen ressaca.”

Actualment està acabant un curs d’Actor de Doblatge i Locució a Barcelona, i el curs vinent té intenció d’estudiar el curs per presentar-se a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior. Ara mateix no treballa, però li agradaria fer de monitor de lleure o estar en algun negoci d’un familiar o amic. Va participar a la Unió Esportiva Caldes quan era petit.

En el seu temps lliure li agrada estar amb la família i els amics, explica que li tranquil·litza escriure, cantar i escolar música, i inclús llegir. De Caldes li agrada la tranquil·litat, l’antiguitat d’algunes parts del poble i que tenim a prop la muntanya i la platja.

L’aventura que recorda de Caldes era a la Rambla Recolons, amb uns companys, on hi havia tomàquets, finestres i alguna persecució policial amb finals anecdòtics…

De la festa major li agrada que està al costat de casa, que pot anar i venir quan es deixa alguna cosa. Troba a faltar que la festa tingui un toc més reivindicatiu.

Quan li plantegem la pregunta perquè et presentes com a candidat a Hereu, respon: – I perquè no?. Si és escollit, té ganes de fer el ball del fanalet amb en Balliu, a més de participar de jurat al carnaval.

Si fos un animal seria un Os bru, per passar tot l’hivern descansant i sortir a l’estiu.

 

Arnau Barnés Lennon

No importa el camí que hagis de recórrer, sempre el faràs de cantó a cantó”

Actualment està estudiant Batxillerat i treballant a una pizzeria. De totes maneres, busca feina activament, i li agradaria treballar de professor d’Educació física en un futur. Participa activament als Joves intrèpids organitzant la festa major des de petit, ja que sempre li ha agradat mirar pel poble. També va jugar a la Unió Esportiva Caldes perquè li agrada molt al futbol.

Disfruta jugant al carrer amb els amics, sortint amb ells i jugant a diferents jocs per l’ordinador. De viure a Caldes en destaca tenir tren, la tranquil·litat del poble, la gent que hi viu i que cada cap de setmana hi ha alguna festa on anar.

Recorda com venia de petit a passar els caps de setmana a Caldes amb la seva àvia, i també, de quedar-se ajudant a la seva cosina a organitzar la baixada de carretons.

El que més li agrada de la festa major és el poder cremar-ho tot. Explica que és un no parar: despertar-se, menjar, festa, dormir, despertar-se, menjar, festa, no dormir, menjar, festa… Troba a faltar el Xampúgol.

Es presenta com a Hereu per passar una bona estona amb els amics i creu que ser Cavaller no suposaria perdre. Té ganes de per poder ballar amb l’alcalde o la Gemma.

Si fos un animal seria una Àguila, perquè li agradaria estar a qualsevol lloc.

 

Guillem Bagudà Torrent

Prefereixo que em passis la birra a que em tiris la canya!”

Aquest curs ha acabat Batxillerat i vol estudiar el Grau en Educació primària. Actualment no treballa i tampoc busca feina activament. Participa en el Centre d’Esplai Sant Esteve, i abans, també al futbol i a l’escola de música.

En el seu temps lliure li agrada dormir i quedar amb els amics, diu que el seu hobbie preferit és el futbol. De Caldes li agrada la tranquil·litat i la gent que hi ha al poble.

El record que més viu i present té és el de jugar partits de futbol amb els amics a la “placeta”.

De la festa major el que més li agrada és l’ambient que hi ha, i veure que la gent del poble està molt feliç. Hi troba a faltar un Correbars i el Xampúgol.

Es presenta com a candidat a Hereu ja que considera que és una tradició molt bonica i li agradaria representar al poble en aquest aspecte. El que més té ganes de fer si surt elegit és puntuar les carrosses del carnaval.

Si fos un animal seria un Peix Espasa, perquè podria nadar molt ràpid.

 

Norbert Osuna Martínez

“Érase una vez un cubata a un hombre pegado”

Actualment està cursant el Batxillerat i buscant feina per aquest estiu. Diu que potser li agradaria ser advocat. Abans participava al Club Patí de Caldes fent hoquei.

El seu hobbie és anar a córrer de tant en tant. El que més li agrada de Caldes és Franciac, ja que explica que el considera un indret preciós.

Del poble recorda amb gran tendresa un dia que al pavelló de hoquei de Caldes, ja que li van trencar el nas d’un cop, diu ser un record que el va marcar molt.

El que més li agrada de la festa major és l’ambient nocturn, ja que hi ha molt bon rotllo sempre.

Quan li preguntem perquè es presenta com a candidat a Hereu de Caldes, respon que en realitat, ell vol ser Cavaller, i que no li agrada el protagonisme. El primer que faria si fos elegit, seria cedir el seu lloc a algun altre candidat, abdicant en favor d’algun company.

Si fos un animal seria un Peix Pallasso, ja que en Nemo li va marcar molt.


 

Joel Tibau Mas

Visca el pa, visca el porro, visca la festa major!”

Aquest curs ha acabat el Batxillerat i explica, que vol estudiar Enginyeria de Telecomunicacions. Durant l’estiu treballarà de ferrer, tot i que li agradaria treballar de “Food taster”. Participa activament a l’esplai des de fa varis anys, perquè diu que és una forma d’aportar al poble.

En el seu temps lliure li agrada practicar tota mena d’esports: tenis, córrer, bici, nedar, pàdel… inclús si té temps, juga a golf. També comença a aficionar-se a la lectura. El que li agrada més de Caldes és la tranquil·litat, però explica que quan s’ha de fer festa, es fa i es fa bé. A més, creu que totes les entitats enriqueixen al poble.

El record que té més viu són els partits amb els amics a la “placeta”, on fins hi tot hi feien la seva pròpia Champions.

La festa major la troba molt animada, destaca que mai hi ha problemes, ja que hi ha bona gent i en general és la millor. Hi troba a faltar un Correbars.

Es presenta com a candidat a Hereu del poble ja que és una cosa típica de molt pobles i a més, fan pinya amb els amics. No ha pensat en què li agradaria fer si fos elegit, però creu que participar en les activitats del poble.

Si fos un animal seria una Orca, ja que es passaria el dia a l’aigua i podria veure món.

 

Miquel Farré Masgrau

Si aquest estiu vols disfrutar, vine a la festa que et farà trempar!”

Aquest curs ha acabat el Batxillerat i l’any vinent té intenció d’estudiar el Grau en Educació Infantil. Actualment no està treballant, però li agradaria treballar de professor o monitor de lleure, quelcom relacionat amb els nens/es. Participa a l’Esplai Sant Esteve des dels 4 anys, ja que la seva mare li va portar de petit i li va agradar. Abans havia participat del Club Patí Caldes.

En el seu temps lliure li agrada mirar la tele, jugar a hoquei i quedar amb els amics. El que més li agrada de viure a Caldes és que el considera un poble tranquil, és on hi té els seus amics i hi ha tren.

Recorda tots els dies d’estiu jugant a futbol o al “bote” a la “placeta”, amb el seu germà i amics. Ho feien tantes hores com els hi aguantés el cos, tant sols marxaven per dinar o sopar.

El que més li agrada de la festa major és l’ambient, i les activitats com el Pentatló, ja que fan més poble.

Es presenta com a Hereu per fer una activitat diferent i divertida amb els amics i per fer poble. Explica que el primer que faria si fos elegit seria celebrar-ho amb els amics i continuar la festa, a més, li faria gràcies fer de jurat del carnestoltes.

Si fos un animal seria una Àguila Real, perquè podria volar i tindria una visió de tot més extensa.

 

Joan Sánchez Guerrero

Disfruta del poble i de la festa!”

Aquest curs ha acabat el batxillerat i l’any vinent vol estudiar un Cicle formatiu de Grau Superior d’Automatització. Actualment treballa d’ajudant de paleta. De petit jugava a futbol a la Unió Esportiva Caldes.

En el seu temps lliure li agrada jugar a futbol i queda amb els seus amics. De Caldes li agrada poder sortir el carrer i notar la tranquil·litat del poble.

Un record que explica del poble quan era petit, era que amb els amics, anaven a la plaça a jugar a futbol abans d’anar a l’escola. Estaven jugant fins a l’últim minut abans de que sonés la sirena.

Creu que la festa major de Caldes és de les millors i que hi ha sempre molt bon ambient.

Es presenta com a candidat a Hereu del poble per passar una bona estona i riure amb tots els seus amics. El primer que farà és disfrutar-ho i celebrar-ho aquella mateixa nit de l’elecció.

Si fos un animal seria un Gos, per poder estar amunt i avall tota l’estona.