Ca la Romana | Tarda Jove
15926
page-template-default,page,page-id-15926,page-child,parent-pageid-15518,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Tarda Jove

El projecte de TARDA JOVE neix de la necessitat de crear un espai de participació juvenil i d’oci on els mateixos joves fossin els impulsors d’activitats en l’equipament juvenil o en altres espais de Caldes.

Des del gener del 2015, s’inicien les tardes joves, realitzant diferents activitats cada mes tenint en compte les demandes dels mateixos joves.

Des de llavors, s’han fet VA D’ESPORTS (activitats esportives al pati del CEIP Sant Esteve), tallers de tota mena (de panellets, gorres, de circ, de defensa personal…), sortides (com Port aventura), nits joves, i moltes altres activitats (tardes o nits de crispetes, videojocs…).

A principis de mes, es publica la programació, així que estigueu atents!

Si tens idees sobre activitats, contacte amb l’Àrea de Joventut a calaromana@caldesdemalavella.cat o pel facebook! També, pots venir a dir-nos la teva idea a l’Espai Jove i la preparem conjuntament!