Ca la Romana | Pati Obert
15909
page-template-default,page,page-id-15909,page-child,parent-pageid-15518,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Pati Obert

El Pati Obert és un projecte de dinamització comunitària i cohesió social, d’oferta d’oci i lleure que es fa d’abril a novembre, els divendres, dissabtes i diumenges de 16’30h a 19’30h, el pati de l’Escola Sant Esteve,  de forma gratuïta.

Es compta amb un/a Monitor/a de lleure que dinamitza activitats esportives, recreatives o tallers, però també s’hi pot realitzar joc lliure.

L’espai està obert a tothom sense distinció d’edat amb la intenció que les persones es dinamitzin i participin en la creació d’activitats.

També podeu veure el vídeo sobre el PATI OBERT en aquest enllaç al youtube!

Les normes d’ús de l’espai les podeu trobar en aquest enllaç.

 

Per què el PATI OBERT?

El projecte del Pati obert es defineix per primera vegada al Pla Local de Joventut 2012-2015 on es proposa crear un projecte de foment de la cohesió social, la participació i la oferta d’oci i activitats de lleure al municipi. No és fins l’any 2016, amb la creació de l’actual Pla Local de Joventut 2016 – 2019 que es consolida la proposta i es porta a terme gràcies a una demanda explícita de l’Escola Sant Esteve d’ús de les instal·lacions fora de l’horari escolar.

D’aquesta manera es confirma la necessitat d’oferir un servei que dinamitzi un espai públic, i que permeti a nivell intergeneracional participar activament d’un espai d’educació no formal.

El plantejament per a la primera edició l’any 2016, va ser oferir el servei en caps de setmana i avaluar, a través d’indicatius, la seva incidència i rebuda entre els habitants de Caldes, així va començar el projecte PATI OBERT de Caldes de Malavella.