Ca la Romana | La volta al món en 80 vides
17297
page-template-default,page,page-id-17297,page-child,parent-pageid-15518,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

LA VOTA AL MÓN EN 80 VIDES

El maig del 2019 iniciem un nou projecte amb la Biblioteca municipal amb l’objectiu de donar veu als i les joves de Caldes de Malavella: LA VOLTA AL MÓN EN 80 VIDES.

Coneixerem als convidats/des a travès d’entrevistes, guiades per la Xènia Casanovas, jove periodista caldenca.

La idea és donar veu a tots/es aquelles que hi vulguin participar, explicant les seves experiències de vida, els seus hobbies, els viatges, la seva professió o qualsevol particularitat que els caracteritzi. L’objectiu és compartir coneixement i donar valor a la persona entrevistada, posant paraules al que fan i essent reconeguts pel poble de Caldes.

Les entrevistes es faran a la Biblioteca Municipal cada dos mesos, amb la intenció de vincular-ho a la lectura de llibres relacionats amb les entrevistes, i llocs del món seleccionats pels entrevistats. Cadascun dels convidats/es seleccionarà un lloc del món, i amb aquest, es conduirà l’entrevista.

Vols ser entrevistat/da? Posa’t en contacte amb l’Espai Jove o la Biblioteca Municipal!