Ca la Romana | JAN
15933
page-template-default,page,page-id-15933,page-child,parent-pageid-15518,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

JAN

El JAN és un Parc Infantil de Nadal que s’organitza al municipi durant les dates de vacances de nadal. El JAN té lloc al Pavelló Municipal d’Esports.

Per què el JAN és un projecte per joves?

El JAN compta amb un equip de 14 monitors, 8 pre-monitors i voluntaris. Els joves del municipi interessats en formar-te i/o treballar en l’àmbit del lleure amb infants, poden presentar-se a la convocatòria de selecció de l’equip educatiu del JAN. La convocatòria es publica aproximadament, cap a finals del mes de novembre. Per conèixer els requisits, la documentació que cal presentar per la sol·licitud de la candidatura i tenir més detalls sobre els horaris i el format del JAN, cal consultar les bases.

Els joves entre 16 i 18 anys es poden presentar a la convocatòria de Pre-monitor de lleure. Per presentar-se no és requisit disposar de la titulació de pre-monitor de lleure, ara bé, tots aquells joves amb experiència anterior al JAN o altres espais de dinamització d’infants, sumaran punts en la convocatòria.

Els joves a partir de 18 anys s’han de presentar a la convocatòria de Monitor/a de Lleure. De la mateixa manera que en el cas dels pre-monitors, els anys d’experiència al JAN i a altres espais de dinamització d’infants seran molt importants.

Els joves que encara no tenen els 16 anys, o bé que sí que tenen edat per treballar però no han estat seleccionats, poden presentar-se com a voluntaris. Les inscripcions es fan a Ca la Romana i el període s’inicia a principis de desembre.