Ca la Romana | Club de Lectura Juvenil
15920
page-template-default,page,page-id-15920,page-child,parent-pageid-15518,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Club de Lectura Juvenil

L’objectiu principal del Club és la promoció de la lectura a través d’activitats educatives en entorns informals.

Entenem que la lectura forma part de la cultura, el saber i el coneixement, i ens sembla necessari promoure-la per tal de crear espais d’aprenentatge que afavoreixin al desenvolupament intel·lectual integral dels i les joves del municipi.

A més, la idea és relacionar la lectura amb activitats paral·leles com programes de ràdio, pel·lícules, trobades gastronòmiques, debats o fins i tot, convidar famosos i/o experts per què ens guiïn a la lectura. Aquest fet ens ajuda a entendre que la lectura no es desvincula d’altes activitats culturals, sinó que poden ser complementàries.

Per altra banda, la creació de projectes amb altres àrees de l’Ajuntament i professionals, ens ajuda a arribar a més joves i a promoure el treball i l’educació en xarxa en el municipi.

Per tot això, l’any 2016, la Biblioteca de Caldes i l’Espai Jove, reprenem l’antic projecte de crear un Club de Lectura amb els joves del poble de 12 a 16 anys.

Aquí teniu un vídeo explicatiu del que és el Club de Lectura explicat per dues joves!

 

 

JOVE!

Si t’encanta llegir i tens ganes de compartir-ho amb altra gent de la teva edat, el CLUB DE LECTURA JUVENIL ÉS EL TEU ESPAI!

A més al club de lectura no només llegim, també mirem pel·lícules del que hem llegit, fem berenars temàtics, gravem programes a la ràdio, comentem llibres que ens han agradat… I tot el que se us acudeixi!

Vine’ns a veure a l’Espai Jove o a la Biblioteca, o envia’ns un missatge i t’informarem de tot!

 

Les trobades del Club de Lectura Juvenil seran són l’últim divendres de cada mes a les 17h a la Biblioteca Municipal o a Ca la Romana.

Podeu informar-vos de la següent trobada a la Biblioteca o a Ca la Romana.

A continuació podeu veure el primer cartell del club de lectura i clicant aquí podeu escoltar la falca que es va fer per ràdio Caldes.