Ca la Romana | Casal J de Jove
15938
page-template-default,page,page-id-15938,page-child,parent-pageid-15518,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Casal J de Jove

El Casal J de Jove, activitats de lleure i participació juvenil, és un projecte dirigit a joves de 12 anys a 17 anys, a través del qual s’ofereix una proposta d’oci i lleure durant el mes de juliol amb l’objectiu de promoure els espais de treball participatiu entre els joves.

Durant les darreres edicions, s’han anat augmentant el nombre de places gràcies a l’augment de contractacions de monitors/es per dinamitzar el casal jove.

La metodologia emprada en el Casal Jove es basa, principalment, en la participació juvenil i el mètode de treball per projectes. La pedagogia dels projectes és una eina didàctica que utilitzarem per tal que els participants duguin a terme un projecte propi en el marc de l’activitat.

A banda d’això, es realitzen activitats de lleure, dinàmiques, jocs, xerrades, excursions i l’acampada.

El Casal J de Jove es realitza el mes de juliol, de dilluns a divendres de 10h a 14h.

Les inscripcions de l’edició 2022 són del  30 de maig al 17 de juny de forma telemàtica per la Seu electrònica o presencial a l’Espai Jove de Ca la Romana (amb cita prèvia), el preu públic és de 70€ tot el mes (amb possibilitat de beca).

Aquí en teniu un vídeo de l’edició del 2018, veureu que bé s’ho passen els joves de Caldes!

 També us deixem un recull de fotografies de les darreres edicions!