Ca la Romana | Brigada Jove
15945
page-template-default,page,page-id-15945,page-child,parent-pageid-15518,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Brigada Jove

Emmarcat dins el Pla Local de Joventut 2016-2019, la Brigada Jove és un projecte d’inserció laboral, la finalitat del qual és crear ocupació pels i les joves de la vila, que es va iniciar l’any 2008. Els destinataris del projecte són joves de 16 a 18/25 anys empadronats a Caldes de Malavella.

L’objectiu general de la Brigada Jove és oferir una primera experiència laboral positiva a un total de 9 joves durant la temporada d’estiu.

Actualment, s’obren dos tipus de places:

  • Peons de la Brigada Municipal: s’obren 8 places per a joves de 16 a 18 anys, de Caldes de Malavella, que no hagin treballat mai ni participat en altres edicions del projecte. Els joves es seleccionen per sorteig i treballen un mes, o juliol o agost, a 20h/setmana.
  • Auxiliar Administratiu/va a l’Oficina de Turisme: s’obre 1 plaça per a joves de 16 a 25 anys, de Caldes de Malavella, que s’estigui formant en l’àmbit de l’administració (cicles formatius mitjans o superiors) i que no tingui experiència laboral en aquest àmbit. També s’escull el o la jove per sorteig, i treballa dos mesos, juliol  i agost a 20h/setmana.

A banda de les tasques encomanades del seu lloc de treball, tots els joves participen del programa formatiu en orientació laboral que proporciona eines, recursos i canals per la cerca de feina, amb l’objectiu d’orientar els joves en el món del treball.

Les inscripcions a la Brigada Jove solen ser durant el mes de maig a l’Ajuntament, quan s’obre la convocatòria pública per les places.

Aquí teniu un vídeo dels i les joves que van participar a l’edició de l’estiu 2018 per saber-ne més!

També un recull de fotografies de grups de la Brigada Jove dels darrers anys!