Ca la Romana | Programa de Festa Major 2018 de Caldes!
16592
post-template-default,single,single-post,postid-16592,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Programa de Festa Major 2018 de Caldes!

Programa de Festa Major 2018 de Caldes!

Ja tenim aquí el programa de la Festa Major de Caldes 2018!!! En primer lloc, felicitar als Joves intrèpids i a l’Àrea de Festes per la organització de les festes!

Com veureu, hi ha un munt d’activitats des del dissabte 28 de juliol fins el dimarts 7 d’agost! Concerts, sopars informals, activitats d’esports i aventures, exposicions, correfoc, concursos, en sopar popular, tallers i activitats pels més petits, actuacions, marxes populasr, cantada d’havaneres, el Pentatló, la Bati- Aigua i escuma, campionats, i un llarg etcètera.

Com a Joventut destacarem el Punt Som. Nit, estant informatiu sobre drogues que es col·locarà a l’envelat de festa major el divendres 3 d’agost de 00h a 03h, amb la col·laboració de Creu Roja Girona.

També el Punt Violeta, en el mateix horari, amb tota la informació de la campanya #caldeslliuredesexisme en aquest enllaç.

I finalment, les presentacions i l’elecció de la Pubilla i l’Hereu 2018, notícia a part.

Us animem a tots i a totes a participar de les activitats i a disfrutar moltíssim de la nostra festa!

Programa_de_Festa_Major_Caldes_de_Malavella_2018