Ca la Romana | Oferta formativa municipal curs acadèmic 2022-2023
17936
post-template-default,single,single-post,postid-17936,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Oferta formativa municipal curs acadèmic 2022-2023

Oferta formativa municipal curs acadèmic 2022-2023

Per quart any consecutiu, l’àrea de promoció econòmica promou l’edició d’un fulletó que recull tota l’oferta formativa que es pot cursar al municipi, organitzada per les diferents àrees de l’Ajuntament.

Aquesta iniciativa pretén facilitar l’accés a aquesta informació a tots els ciutadans, unificar al màxim els períodes d’inscripcions de les diferents activitats així com, reduir el nombre de fullets impresos que arriben a les llars.

En l’àmbit de la cultura, s’hi pot trobar informació sobre l’aula de teatre i els cursos de català per a adults.

Pel que fa a l’àrea d’esports, el fulletó facilita informació de tota l’oferta de l’Escola esportiva municipal i el Servei d’activitat física municipal.

A nivell d’ensenyament es fa difusió sobre l’Escola municipal de música i la llar d’infants “Els Ninots”.

També hi podem trobar l’oferta formativa de l’àrea de joventut, promoció econòmica, així com tots els cursos de formació ocupacional organitzats des del Servei d’Orientació Laboral de Caldes.

Completen aquesta informació el calendari d’ajuts socials de les diferents activitats a les quals es pot obtenir  una beca així com les taxes municipals de l’Escola municipal de música.

Ja podeu consultar tota l’oferta de cursos i tallers al Fulletó Oferta formativa municipal 2022-2023

Tags: