Ca la Romana | OFERTA FORMATIVA MUNICIPAL CURS ACADÈMIC 2021-2022
17813
post-template-default,single,single-post,postid-17813,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

OFERTA FORMATIVA MUNICIPAL CURS ACADÈMIC 2021-2022

OFERTA FORMATIVA MUNICIPAL CURS ACADÈMIC 2021-2022

Per tercer any consecutiu , les àrees de promoció econòmica i joventut promouen l’edició d’un fulletó que recull tota l’oferta formativa que es pot cursar al municipi organitzada per les diferents àrees de l’Ajuntament. Aquesta iniciativa pretén facilitar l’accés a aquesta informació a tots els ciutadans, unificar al màxim els períodes d’inscripcions de les diferents activitats així com, reduir el nombre de fullets impresos que arriben a les llars.

En l’àmbit de la cultura, s’hi pot trobar informació sobre l’aula de teatre, l’escola de música i els cursos de català per a adults. Pel que fa a l’àrea d’esports, el fulletó facilita informació de tota l’oferta de l’Escola esportiva municipal i el Servei d’activitat física municipal. També hi podem trobar l’oferta formativa de l’àrea de joventut amb els cursos de monitor/a i premonitor/a de lleure, així com tots els cursos de formació ocupacional que organitza el Servei d’Orientació Laboral de Caldes.

Completen aquesta informació el calendari d’ajuts socials de les diferents activitats a les quals es pot obtenir  una beca així com les taxes municipals de l’Escola de música municipal.

Ja podeu consultar tota l’oferta de cursos i tallers al fulletó AQUÍ