Ca la Romana | OBERTES LES PREINSCRIPCIONS UNIVERSITÀRIES
16538
post-template-default,single,single-post,postid-16538,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

OBERTES LES PREINSCRIPCIONS UNIVERSITÀRIES

OBERTES LES PREINSCRIPCIONS UNIVERSITÀRIES

Ha començat el període per fer la preinscripció universitària a qualsevol de les 7 universitats públiques de Catalunya i la universitat privada Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. El termini acaba el 2 de juliol (inclòs).

La preinscripció per a aquestes universitats es fa per internet. A la resta d’universitats privades catalanes i a la Universitat Oberta de Catalunya l’admissió es tramita directament a cada universitat, ja que cadascuna estableix el seu propi règim d’admissió d’estudiants.

Com fer la preinscripció

La preinscripció universitària es fa per internet, al portal d’accés a la universitat. Cal seguir unes indicacions concretes per registrar-se correctament i poder fer-la. En el cas que la matrícula sigui lliure, és necessari lliurar documentació perquè la preinscripció sigui vàlida.

Un cop feta la preinscripció es poden modificar les preferències dels centres d’estudi tantes vegades com es vulgui fins a l’últim dia del termini.

En aquest enllaç hi trobaràs els centres d’estudi, les notes de tall i les places universitàries.

FONT I MÉS INFORMACIÓ: canal universitats