Ca la Romana | OBERTA CONVOCATÒRIA PRACTIQ’EU – PROGRAMA DE PRÀCTIQUES A LA UE PER JOVES INSCRITS A GARANTIA JUVENIL
16050
post-template-default,single,single-post,postid-16050,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

OBERTA CONVOCATÒRIA PRACTIQ’EU – PROGRAMA DE PRÀCTIQUES A LA UE PER JOVES INSCRITS A GARANTIA JUVENIL

TLN Mobilicat és un projecte impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Fondo Social Europeu a través del programa Garantia Juvenil.

Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació juvenil que el seu objectiu principal és reduir la desocupació dels joves. A través de TLN Mobilicat els joves inscrits en el registre de Garantia Juvenil tenen l’oportunitat de gaudir d’una beca per realitzar pràctiques professionals a l’estranger.

L’Associació Mundus és una de les organitzacions que gestiona projectes TLN Mobilicat a Catalunya. Per a la convocatòria de places 2017-2018 l’Associació Mundus llança el projecte Practiq’EU TLN Mobilicat a través del qual s’atorgaran 25 beques per realitzar pràctiques professionals a l’estranger.

Aquesta convocatòria està destinat a joves beneficiaris de Garantia Juvenil de les províncies de Barcelona (10 places), Girona (10) i Tarragona (5).

Requisits:

  • Joves entre 18 i 30 anys residents a Catalunya
  • Ser beneficiari de Garantia Juvenil (que no estiguis treballant ni estudiant)
  • Ser demandant d’ocupació

És necessari enviar la sol·licitud abans del 21 de novembre. Si compleixes els requisits cal enviar el currículum a practiqeu@asociacionmundus.com indicant nom i cognoms i província a l’assumpte i omplir el formulari d’inscripció online del web www.asosiacionmundus.com

Per dubtes, us podeu posar en contacte amb comunicacion@asociacionmundus.com

Consulteu AQUÍ més informació sobre la convocatòria.

Font: Barcelonès Jove