Ca la Romana | L’ESTIU ÉS TEU 2018
16286
post-template-default,single,single-post,postid-16286,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

L’ESTIU ÉS TEU 2018

L’ESTIU ÉS TEU 2018

La Generalitat de Catalunya presenta l’Estiu és teu, una proposta dirigida als joves d’entre 5 i 16 anys amb activitats de lleure i temàtiques a l’estiu.

Les inscripcions comencen el dia 10 d’abril a les 12 del migdia. I una de les grans novetats d’aquest any és que es duran a terme de manera directa, sense sorteig.

En aquesta edició els albergs de Xanascat ofereixen fins a 6.500 places, que esperen amb ganes l’arribada dels joves. Aquests han de triar entre una de les 14 modalitats, classificades en 5 temàtiques: idiomes, esports, arts, noves tecnologies i natura. La durada de les colònies és de 7 a 10 dies, i el preu oscil·la entre els 320 i els 554 euros.

En les xerrades informatives que es realitzaran durant el període d’inscripcions podreu descobrir més a fons els serveis que es mantenen i també les novetats.

 A més a més, tota la informació de les colònies, els preus i les característiques per tipologia les trobareu actualitzades al web.

Font: Generalitat de Catalunya