Ca la Romana | JAN 2017
16034
post-template-default,single,single-post,postid-16034,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

JAN 2017

S’acosta el Nadal i amb ell torna els Jocs i Activitats de Nadal, el Parc Infantil de Caldes!

Aquest Nadal el JAN es farà els dies 27, 28 i 29 de desembre, al Pavelló Municipal d’Esports. L’obertura del parc serà de 15h a 19h i el preu és de 3€ per infant i dia(gratuït pels menors de 2 anys). Edat màxima d’entrada: 13 anys.

Un equip de monitors/es, premonitors/es i voluntaris/es dinamitzarem tallers, racons, berenar, activitats, inflables i espectacles! A més, cada dia hi haurà una activitat extraordinària:

  • El dimarts 27 de desembre, l’Associació Ikald Ikebana ens farà un taller de Centres de Taula de Nadal
  • El dimecres 28 de desembre, la Fundació Humana ens farà un taller de Bosses amb teixits reutilitzats
  • El dijous 29 de desembre, a partir de les 18h, hi haurà entrada lliure al Parc per veure l’espectacle d’en Rah-mon Roma “SARAU DE NADAL”

Organitza: Ajuntament de Caldes de Malavella – Àrea de Joventut

Col·labora: joves voluntaris, Escola Sant Esteve, Llar d’Infant el Ninot, Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia, Fundació Humana “Pueblo a pueblo”, Associació Ikald Ikebana.