Ca la Romana | Inscripcions al nou servei TARDES KREACTIVES
17054
post-template-default,single,single-post,postid-17054,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Inscripcions al nou servei TARDES KREACTIVES

Inscripcions al nou servei TARDES KREACTIVES

A partir del 18 de febrer, s’obren les inscripcions per participar al nou servei socioeducatiu de l’Àrea de Joventut: les tardes kreActives.

És un servei d’acompanyament educatiu, lúdic, formatiu i preventiu que oferim als joves i famílies de Caldes de Malavella.

L’objectiu és oferir un espai on es treballin diferents aspectes de la vida dels i les joves, a través del lleure, la participació, l’autogestió i les formacions educatives.

Aquest s’ofereix dos dies a la setmana, els dimarts i dijous de 16h a 19h, com a espai tancat a un grup de 10 joves d’edats entre 12 i 14 anys.

La prova pilot d’aquest curs 2018 – 2019 s’iniciarà el proper 5 de març fins el 13 de juny, a partir del curs vinent 2019 -2020 d’octubre a juny.

Les inscripcions són obligatòries i caldrà formalitzar-les a l’Espai Jove amb el formulari que us facilitarem i les fotocòpies dels DNI’s del jove i tutor/a.

Més informació: tríptic TardesKreActives

o a la pàgina del projecte amb més informació