Ca la Romana | INSCRIPCIONS A l’INTRO 2018
16106
post-template-default,single,single-post,postid-16106,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

INSCRIPCIONS A l’INTRO 2018

El Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2018 obrirà la convocatòria del 15 de desembre i fins al proper 31 de gener. Igual que l’any passat, un total de 8 bandes seran seleccionades per passar a la primera eliminatòria i actuar en diversos escenaris de la ciutat de Girona dins el festival Strenes: un jurat format per professionals del sector musical gironí seleccionarà 7 bandes d’entre les propostes que es presentin; a més també es classificarà la banda més votada a través d’un concurs a Facebook que tindrà lloc del 5 al 15 de febrer.

El concurs està obert a bandes emergents de les comarques gironines que actualment no tinguin contracte discogràfic. No s’acceptaran grups de versions.

A la segona eliminatòria, les 4 bandes classificades actuaran a la sala La Mirona de Salt entre els mesos de setembre i octubre. I finalment, per Fires de Sant Narcís, dues bandes seran les finalistes.

El premi que obtindrà la banda guanyadora serà l’actuació a l’escenari de les Barraques de La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2019 i tres concerts remunerats a les Festes del Tura d’Olot, les Festes de Salt i les Festes de Torroella.

Font: Ajuntament de Girona