Ca la Romana | Salut Jove
15647
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15647,page-child,parent-pageid-15520,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Salut Jove

El Centre Jove de Salut de Girona és un espai dedicat específicament a oferir diversos serveis relacionats amb la salut de forma gratuïta al jovent que viu, treballa o estudia a la ciutat de Girona. El Centre treballa molts aspectes i és un espai idoni on tractar-hi qualsevol tema, dubte o pregunta que tingueu com a joves i que estigui relacionada amb la salut. Tot seguit us expliquem bona part dels serveis que podeu trobar si contacteu amb el personal del centre.

 

El centre té quatre funcions bàsiques que desenvolupa a través d’un equip tècnic format per especialistes en cada ram. Els quatre eixos són:

  • Informar i orientar sobre els dubtes que els joves puguin tenir en temes com l’alimentació, el sexe, les drogues ,…
  • Atenció ginecològica i assessorament sobre mètodes anticonceptius.
  • Orientació a l’hora de prendre decisions relacionades amb la salut dels joves.
  • Suport psicològic per quan les relacions de parella es compliquen.

Consultes en línia

Si tens fins a 25 anys, el centre ofereix la possibilitat que facis arribar les teves consultes a l’equip tècnic de l’espai a través d’Internet. Aquest sistema permet que pugueu accedir a qualsevol informació que vulgueu saber sense que us hagueu d’identificar amb el vostre nom i cognom ni tampoc hagueu d’anar fins a l’espai físic. Si us interessa, premeu aquí

Contacte

Contacte:
Plaça Sant Pere 11 (Barri Vell), Girona.

Tel. 972 20 42 12

El Centre Jove de Salut disposa d’una página web on podreu trobar més información relacionada amb temes de salut i també els horaris i d’altra información pràtica.

Web del Centre Jove de Salut de Girona

 Servei de Salut

Al servei de salut de l’Oficina Jove a Santa Coloma de Farners, entenen la salut no només com l’absència de malaltia, sinó com un equilibri entre la salut física i emocional.

Per això, treballen per promoure hàbits saludables entre els joves. I la manera com ho fan és informant, reflexionant, i organitzant activitats i cursos sobre diferents temàtiques de salut. A través de la seva pàgina web, pots consultar informació sobre sexualitat, alimentació, drogues, emocions i violència.

Si vols rebre informació de les activitats, pots enviar el teu correu i et mantindran informat/da.

Contacte

Passeig de Sant Salvador, 25

17430 Sta. Coloma de Farners

Tel. 972 84 36 08

selva@oficinajove.cat

http://www.laselvajove.cat

Horari

De dimarts a divendres de 9 a 14 h. Dimarts i dimecres de 16 a 19 h

La salut a l’institut 

El programa Salut i Escola, proporcionat pel Departament d’Ensenyament i de Salut, aporta una infermera  als centres d’Educació Secundària Obligatòria.  L’objectiu és afavorir l’accessibilitat dels joves en temàtiques de salut, a través de tallers a l’aula i consultes individualitzades.

Al SIN Caldes, la infermera Mireia Montsunyer és al centre de manera presencial els dijous de 9h a 10h. Els joves es poden dirigir a ella, demanant cita a través de les psicopedagogues del centre o bé, fent-li arribar un correu electrònic. Les consultes es poden fer de manera individual o en grup.

Els temes que preferentment es tracten des d’aquest servei són:

La salut mental, la salut afectivo-sexual, consum de drogues i de trastorns relacionats amb l’alimentació.