Ca la Romana | Garantia Juvenil
15834
page-template-default,page,page-id-15834,page-child,parent-pageid-15520,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Garantia Juvenil

La Garantía Juvenil és una iniciativa europea destinada a facilitar l’accés del col·lectiu jove (de 16 a 29 anys) al mercat laboral.

Aquesta iniciativa engloba diferents programes de FORMACIÓ, INSERCIÓ, EMPRENEDORIA i ORIENTACIÓ. Està destinat principalment a joves que no estan ni estudiant ni treballant (requisits indispensables per ser-ne beneficiari).

Des del Sistema de Garantia Juvenil s’ofereixen: programes d’ajuda a les empreses en la contractació de joves, programes de formació – ocupació per a joves amb o sense estudis, formacions bàsiques (idiomes, informàtica…), programes d’orientació laboral a llarg termini, etc.

Si voleu donar-vos d’alta al servei de Garantia Juvenil cal:

  1. Emplenar el formulari de sol·licitud d’usuari i contrasenya que us podem facilitar des de l’Espai Jove “Ca la Romana” // Inscriure-us a l’Oficina de Treball de Girona
  2. Rebre el correu electrònic amb l’usuari i la contrasenya al vostre compte de correu
  3. Dirigir-vos al web http://www.empleo.gob.es/es/garantiajuvenil/accesoJovenes.html i donar d’alta el vostre perfil
  4. Rebre a la Bústia de Notificacions del portal la resolució amb l’admissió al sistema.

 

Si voleu informar-vos més en profunditat sobre Garantia Juvenil podeu dirigir-vos a l’Espai Jove “Ca la Romana” o a l’Impulsora de Garantia Juvenil de l’Oficina Jove de la Selva (Consell Comarcal de la Selva).

 

 

Si voleu informar-vos més en profunditat sobre Garantia Juvenil podeu dirigir-vos al portal estatal de “Garantía Juvenil” o al portal de la Generalitat dedicat al programa.