Ca la Romana | ESCENA25 2017
16048
post-template-default,single,single-post,postid-16048,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

ESCENA25 2017

QUÈ ÉS ESCENA 25?

Escena 25 és una campanya social impulsada pel Departament de Cultura que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts, que permetrà també donar a conèixer les programacions estables destinades als joves dels equipaments públics i privats.

A qui s’adreça?

A joves entre 18 i 25 anys.

Qui l’organitza?

Una aliança formada per teatres i sales de concerts de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura.

Com funciona?

Els mesos d’octubre i novembre s’obre la plataforma perquè els joves d’entre 18 i 25 anys puguin aconseguir les seves entrades per als espectacles que s’ofereixen a la web a preus d’Escena25 (entre 3€ i 10€).

A més a més, cada dia 25 de mes (exceptuant els mesos d’estiu) s’obrirà la plataforma durant 24 hores perquè els joves puguin aconseguir entrades per als espectacles oferts a la web a preus d’Escena 25.

La compra

  • Cada usuari pot comprar una única entrada per espectacle.
  • Un cop realitzat el pagament no es podran fer canvis ni cancel·lacions.
  • Al fer la compra es pot reservar una entrada per a un amic, indicant la seva adreça de correu electrònic. Aquest amic tindrà 24 h per a realitzar la reserva i el pagament de la seva entrada.
  • El seient assignat no és coneixerà fins a presentar les entrades a les taquilles del teatre el mateix dia de la funció.
  • Cal presentar l’entrada impresa en paper a les taquilles del teatre el dia de la funció.
  • En cas d’incidència contactar amb info@escena25.cat

Més informació i compra d’entrades en aquest enllaç