Ca la Romana | ENSENYAMENT ELIMINARÀ AQUEST CURS ELS EXÀMENS DE SETEMBRE A L’ESO
16887
post-template-default,single,single-post,postid-16887,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

ENSENYAMENT ELIMINARÀ AQUEST CURS ELS EXÀMENS DE SETEMBRE A L’ESO

ENSENYAMENT ELIMINARÀ AQUEST CURS ELS EXÀMENS DE SETEMBRE A L’ESO

Set anys després que es reimplantessin els exàmens de setembre a l’ESO, el Departament d’Ensenyament els tornarà a eliminar.

La mesura, que s’aplicarà aquest mateix curs, es va comunicar als instituts fa pocs dies en una reunió de la Junta Central de Directors d’Ensenyament, i es justifica perquè, amb el nou model d’avaluació per competències, es considera més adequat fer aquests exàmens de recuperació al juny, com abans.

El departament assegura que des que es van recuperar els exàmens de setembre, fa sis anys, no hi ha hagut millores destacables. A més, asseguren que difícilment treien millor nota els col·lectius amb més necessitats, i que no podien anar a classes de reforç durant l’estiu.

batxillerat, en canvi, es continuaran fent exàmens al setembre, tot i que el departament també està estudiant la viabilitat d’eliminar-los.

Aquesta mesura es vol aplicar quan el curs ja està en marxa. Per això ha rebut crítiques, perquè obligarà els centres a refer les programacions anuals.

Font: Barcelonès jove