Ca la Romana | EDhack Krea Girona
17118
post-template-default,single,single-post,postid-17118,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

EDhack Krea Girona

EDhack Krea Girona

L’EDhack Krea Girona serà una experiència de treball col·laboratiu entre persones que volen desenvolupar projectes i trobar solucions a un repte important per a la comunitat. Un laboratori creatiu basat en la cocreació i el treball en equip en què tothom que hi participi aportarà les seves experiències, coneixements i habilitats per crear projectes que aprofitin les oportunitats que es generen en el vincle entre els àmbits educatiu i cultural.

Aquesta gran  trobada en format hackató es celebrarà els dies 22 i 23 de març de 2019 al Centre Cultural La Mercè. El projecte està impulsat per l’Ajuntament de Girona i la Fundació Jaume Bofill.

Una hackató és un esdeveniment únic, vibrant, creatiu i d’aprenentatge en què moltes persones de perfils diversos aborden problemes o reptes per equips i creen solucions originals i tangibles. És un procés enfocat a la generació col·laborativa de solucions amb impacte.

Les fases

Divendres 22 de març (tarda)
La hackató
COnnecta
Intercanvia idees
Conforma el teu equip
Defineix un focus

Dissabte 23 de març (matí)
Hackató
COnstrueix
Crea un prototip
Mostra’l al mentor
Millora el prototip

Dissabte 23 març (tarda)
Hackató 3
COmparteix
Presenta la solució
Celebra els aprenentatges
Guanya suport per continuar

Bases

Més informació