Ca la Romana | Decret de lleure: canvis en les activitats esportives 2018
16302
post-template-default,single,single-post,postid-16302,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Decret de lleure: canvis en les activitats esportives 2018

Decret de lleure: canvis en les activitats esportives 2018

S’han realitzat canvis en relació al Decret de lleure 267/2016 que afecten a totes aquelles associacions, empreses i/o entitats que realitzen activitats esportives. Aquests canvis afecten a les ràtios de les titulacions. 

El Consell Català de l’Esport ha decidit aquest canvi que afecta les persones que formen part de l’equip dirigent. A partir d’ara s’haurà d’informar que, en cas que es vulgui realitzar una activitat com a “esportiva”, totes les persones que han de formar part de l’equip dirigent han d’esser titulats que compleixin amb el que estableix la Llei 3/2008, de l’exercici de les professions de l’esport i inscrits al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya).

Només hi ha una única excepció, les persones majors d’edat que actuïn com a voluntaris, que hauran de complir amb la Llei 25/2015, del voluntariat i el foment de l’associacionisme. En el cas dels voluntaris, caldrà complir amb els percentatges mínims exigits en l’apartat (4.3.b) del decret 267/2016.

 

Podeu consultar la infografia adaptada als nous canvis, clicant a aquí.

També des de la Direcció General de Joventut, s’ha realitzat un document de preguntes freqüents adaptat a les activitat esportives.

La Direcció General de Joventut informa que des de la Representació Territorial de Joventut d’Esports a Girona, es convocarà a tots els Consell Esportius comarcals per explicar aquest canvi i aclarir dubtes relacionats amb el compliment del Decret.

 

Finalment, us informem que des de l’Oficina Jove de la Selva hem creat un pealtrees amb tota la informació indispensable per a tots/es aquells/es que volen realitzar una activitat de lleure i esportiva durant aquest estiu. Trobareu informació sobre la normativa, la notificació de les activitats i les instal·lacions juvenils.

Per a dubtes i preguntes, podeu contactar amb l’Oficina Jove de la Selva:

  • selva@oficinajove.cat
  • 972 84 36 08

Font: Oficina Jove de la Selva