Ca la Romana | Curs gratuït per a joves d’Atenció sociosanitària a persones en situació de dependència a Caldes
17940
post-template-default,single,single-post,postid-17940,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Curs gratuït per a joves d’Atenció sociosanitària a persones en situació de dependència a Caldes

Curs gratuït per a joves d’Atenció sociosanitària a persones en situació de dependència a Caldes

Dins l’oferta formativa per a joves de Caldes del proper curs 2022 – 2023, us proposem un “Programa Integral de Cualificación y Empleo” dins el Sistema de Garantia Juvenil, que es portarà a terme a Caldes en conveni amb la Cambra de Comerç de Girona.

El curs serà d’ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA, amb una durada de 185hores, de dilluns a divendres de 9h a 14h que té previst el seu inici a l’octubre fins al desembre del 2022.

El curs està dirigit a joves de 18 fins a 29 anys, que no estiguin estudiant ni treballant, inscrits com a beneficiaris al Sistema de Garantia Juvenil, i com a demandants d’ocupació al SOC.

El curs és totalment gratuït.

Les persones interessades es poden pre inscriure a la formació en aquest link .

Per a més informació podeu contactar amb Liliana al WhatsApp 650376300 o bé per correu electrònic a pice@cambragirona.org 

 

Tags:
,