Ca la Romana | CONCURS DE DISSENY DEL CARTELL DE LA FESTA MAJOR-2023
17950
post-template-default,single,single-post,postid-17950,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CONCURS DE DISSENY DEL CARTELL DE LA FESTA MAJOR-2023

CONCURS DE DISSENY DEL CARTELL DE LA FESTA MAJOR-2023

L’Ajuntament organitza un concurs per trobar el millor cartell per la Festa Major del 2023. Les creacions s’han d’enviar a tjoventut@caldesdemalavella.cat abans del 12 de juny, a les 19 h. Es valoraran aspectes com l’originalitat i la fugida dels tòpics, la relació amb el municipi, l’estètica, els elements gràfics creatius i la coherència amb el discurs en contra de les agressions sexistes i sexuals en l’oci nocturn.

 

Pot participar en el concurs qualsevol persona, però cadascuna podrà enviar un únic disseny en color i en format PDF. Pel que fa a la tècnica i disseny, és totalment lliure, però el format ha de ser DIN A2 i les obres han de ser originals i inèdites.

 

El jurat encarregat de valorar els dissenys estarà conformat pels organitzadors de la Festa Major, els Joves Intrèpids, i per representants de les regidories de Joventut i Festes, així com una persona especialista en art i disseny de la Fundació Margarita Marsà, patrocinadora del concurs.

 

El primer premi serà de 600 €, i el segon i tercer rebran un sopar per a dues persones al Sopar Informal de Festa Major, a més de dues consumicions. Per a més informació sobre els requisits i condicions per participar, podeu consultar les bases del concurs.

 

Els resultats es publicaran, a tot tardar, el 16 de juny. Serà llavors quan Caldes de Malavella descobreixi quina cara fa el pròxim cartell oficial de la Festa Major.

 

Formulari d’inscripció que s’haurà d’enviar a tjoventut@caldesdemalavella.cat.