Ca la Romana | CONCERT A LA FRESCA
17772
post-template-default,single,single-post,postid-17772,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CONCERT A LA FRESCA

CONCERT A LA FRESCA

18:30h MICRO OBERT. Si vols pujar a l’escenari pots contactar amb nosaltres a l’Instagram @calaromana_caldes

20:30h SOPAR JOVE. 

Si viviu a Caldes i heu nascut l’any 2002 o 2003 des de l’Àrea de Joventut us convidem a sopar el dia del concert a la fresca, només cal que completeu aquest formulari.

ENTREPÀ + BOSSA DE PATATES + REFRESC

Teniu fins el dimarts dia 15 per apuntar-vos. A aquest enllaç: https://forms.gle/RUutDWWfUM75MY5ZA

22h CONCERT THE TYETS. Venen de Mataró, el Maresme, amb un nou estil sota el braç: el trapetón. O el que és el mateix, una barreja de trap i reggaeton sovint fusionats amb ritmes llatins, tot en català. Lluny però de servir-se de lletres i referències propies d’aquests estils musicals, els The Tyets opten per lletres fàcilment digeribles amb un punt còmic i amb referències a situacions i vivències quotidianes a les que tothom hi pot empatitzar. Tot i que beuen directament dels ritmes urbans, The Tyets donen una volta a tot el que s’està fent a casa nostra dins l’urban i van més enllà incorporant nous sons i apostant sovint, per una sonoritat més pop, aportant aire fresc dins de l’escena i acostant-se a un ventall de públic més ampli. Per molts és la cara amable del trap. Això es palpa als seus directes on defugint de la fòrmula dj i veus, aposten per incorporar instruments orgànics a l’espectacle. D’aquesta manera les bases electròniques comparteixen escena amb bateria, percusió, guitarra elèctrica, teclat, ukelele i saxo oferint un show molt complert a mig camí entre allò orgànic i els beats urbans.

POTS ACONSEGUIR LA TEVA ENTRADA GRATUÏTAhttps://ticketara.com/esdeveniment/concert-a-la-fresca-the-tyets/1503