Ca la Romana | Comença el procés de selecció per contractar gairebé 1.400 joves titulats inscrits a la Garantia Juvenil
16794
post-template-default,single,single-post,postid-16794,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Comença el procés de selecció per contractar gairebé 1.400 joves titulats inscrits a la Garantia Juvenil

Comença el procés de selecció per contractar gairebé 1.400 joves titulats inscrits a la Garantia Juvenil

Es tracta de contractes en pràctiques de 6 mesos per treballar en ajuntaments, consells comarcals i entitats sense afany de lucre arreu del territori.

La Garantia Juvenil ofereix 1397 contractes per a persones joves que tenen titulació universitària, o de cicles formatius, o bé que han obtingut un certificat de professionalitat.

Què és la contractació en pràctiques?

Contractació laboral en pràctiques de persones joves amb formació, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

A qui s’adreça?

Persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional.

 

La persona jove interessada en ser contractada ha de complir els següents requisits:

  • Estar inscrita al sistema de Garantia Juvenil.
  • Estar inscrita com a persona demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
  • Acreditar la possessió d’un títol universitari, de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat que habiliti per a l’exercici professional.
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Així mateix, a través de les oficines del SOC s’informarà als joves interessats que compleixin els requisits citats sobre les places ofertades per part de 330 Ajuntaments, 41 Consells Comarcals i 227 Entitats Sense Ànim de Lucre.

També podeu clicar el mapa interactiu amb les entitats contractants.

Per a més informació us podeu adreçar a l’Oficina de Treball que us correspon.

Font: garantiajuvenil.gencat.cat