Ca la Romana | COLÒNIES D’ESTIU OASIS 2018
16300
post-template-default,single,single-post,postid-16300,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

COLÒNIES D’ESTIU OASIS 2018

COLÒNIES D’ESTIU OASIS 2018

L’Associació Candela, amb la col·laboració de l’Associació de Mares i Pares de Gais i Lesbianes (AMPGIL) i el Grup de Famílies de Persones Trans (Trans Família), organitza les Colònies d’Estiu Oasis per a joves del 2000 al 2005, que s’identifiquin com a gai, lesbiana, bisexual, trans o es troben en procés de qüestionament i cerca de la teva sexualitat o gènere.

Els objectius principals d’aquestes colònies són els següents:

– Acompanyar processos d’apoderament i positivització d’experiències d’adolescents que trenquen les normes de gènere i sexualitat.
– Donar a conèixer referents positius diversos de persones amb diversitats sexuals i de gènere, així com de supervivents de l’assetjament trans-lesbo-homofòbic.
– Crear un entorn de llibertat i seguretat on expressar altres formes de viure el gènere i la sexualitat

La trobada tindrà lloc del 9 al 14 de juliol a l’Escola de Camp de Ramió, una casa de colònies molt a prop del poble de Fogars de la Selva.

Les inscripcions són obertes del 9 de abril al 25 de maig. Cal emplenar el formulari d’inscripció. El preu de le colònies és de 250 euros.
Inscripció

Las colònies Oasis no compten amb un programa propi de beques, però tenen acords de col·laboració amb altres institucions que poden facilitar-les. Per sol·licitar beca, posa’t en contacte amb l’equip d’inscripcions a través del correu oasislgtb@gmail.com.

 

Més informació: web de Joventut de la Generalitat de Catalunya o web de l’Associació Candela.