Ca la Romana | Casal J de Jove 2021
17789
post-template-default,single,single-post,postid-17789,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Casal J de Jove 2021

Casal J de Jove 2021

RECORDS D’ESTIU

Com cada estiu durant el mes de juliol 50 joves d’entre 12 i 16 anys de Caldes i altres municipis han participat en el projecte de lleure educatiu Casal J de jove que s’ofereix des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament. L’equip educatiu del casal treballa seguint la metodologia d’autogestió, on les participants són les protagonistes i generadores de les activitats.

Les més esperades han estat les sortides a la platja, l’excursió al parc aquàtic i la tradicional acampada a Franciac. També hem gaudit de jocs, gimcanes, tallers a diferents racons i espais del municipi.

Aquest any hem tingut la sort de comptar amb el suport de dos joves voluntaris del poble, que havien estat participants del casal jove en antigues edicions.