Ca la Romana | Casal J de Jove 2017
15407
post-template-default,single,single-post,postid-15407,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Casal J de Jove 2017

j de jove activitats de lleure petit-01

Casal J de Jove 2017

Durant el mes de juliol, l’Àrea de Joventut organitza el Casal J de Jove!

Les inscripcions seran del 29 de maig al 9 de juny, a l’Espai Jove Ca la Romana. Descarrega’t la fitxa d’inscripció i la informació.

Característiques bàsiques:

  • Destinataris: joves a partir de 12 anys
  • Període: del 3 de juliol al 31 de juliol
  • Horari: de dilluns a divendres de 10h a 14h
  • Número de places: 40
  • Preu: taxa municipal de 70€ amb possibilitat de beca. És necessari demanar cita prèvia a Serveis Socials per a sol·licitar la beca. El pagament s’haurà d’efectuar en quan es comuniqui l’admissió i fer arribar als organitzadors el comprovant de pagament.
  • Condicions d’accés: les places seran atorgades segons ordre d’inscripció i es prioritzaran els joves que puguin participar durant tot el mes en l’activitat (a excepció d’aquells que participin en les colònies organitzades pel Centre d’Esplai Sant Esteve del municipi).
  • Espais: el lloc de trobada serà l’Espai Jove “Ca la Romana”, plaça de l’Ermita de St Grau s/n. S’utilitzaran altres espais com el Casino, espais públics, el Pavelló Municipal d’Esports, etc.

Metodologia del Casal J de Jove:

La metodologia emprada en el Casal Jove es basa, principalment, en la participació juvenil i el mètode de treball per projectes. La pedagogia dels projectes és una eina didàctica que utilitzarem per tal que els participants duguin a terme un projecte propi en el marc de l’activitat.

A banda d’això, es realitzen activitats de lleure, dinàmiques, jocs, xerrades, excursions i l’acampada.

Altres dades d’interès:

Piscina: els Casal jove anirà a la piscina els dilluns, dimecres i divendres de 12’45h a 14h, a no ser que estigui programada una activitat extraordinària. Caldrà portar la roba necessària per l’activitat: banyador, tovallola, xancles i crema solar.

Material: cal portar esmorzar. Es recomana portar una vestimenta còmode, sabates esportives, aigua i crema solar. No es poden portar diners en efectiu (s’acordarà per les activitats extraordinàries).

Excursions, acampada i activitats extraordinàries: s’informarà als pares/mares/tutors de totes les activitats extraordinàries i totes les seves característiques amb suficient antelació, i aquests hauran d’autoritzar per escrit la participació del jove en aquella activitat.

 

Reunió de pares/mares/tutors: la reunió serà el dijous 29 de juny a les 20h a l’Espai Jove “Ca la Romana”. Es demana assistència, en el cas contrari, notificar-ho amb antelació a l’organització.

 

Més informació: Espai Jove “Ca la Romana”

calaromana@caldesdemalavella.cat / 972 48 02 66