Ca la Romana | BRIGADA JOVE 2018
16338
post-template-default,single,single-post,postid-16338,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

BRIGADA JOVE 2018

BRIGADA JOVE 2018

Torna el projecte d’inserció laboral per joves del municipi, LA BRIGADA JOVE!

Si vols treballar aquest estiu , tens entre 16 i 18 anys per les places de Peons de la Brigada Municipal; o entre 16 i 25 anys per la plaça d’Auxiliar Administratiu; inscriu-te al sorteig!

DETALL DE LES OFERTES

PEONS DE LA BRIGADA MUNICIPAL

Places: 8

Temporalitat: de l’1 al 31 de juliol o de 1 al 31 d’agost

Horari: de dilluns a divendres, jornada de 20h/setmanals

Funcions: Tasques de suport a la brigada municipal realitzant feines de pintura, jardineria, manteniment d’instal·lacions municipals, suport a l’organització i realització d’esdeveniments socioculturals, gestió de mediambient, etc.

Requisits:

a) Tenir entre 16 i 18 anys

 b) Estar empadronat i ser resident a Caldes de Malavella

 c) No haver participat a cap edició anterior de la Brigada Jove.

 d) No haver tingut experiència laboral prèvia. En aquest cas, s’admetran les sol·licituds dels joves que van ser contractats com a Pre-Monitors durant el JAN, ja que malgrat s’entén com a experiència laboral, aquesta representa un breu contacte amb el món laboral.

 e) No patir cap malaltia ni defecte físic que impedeixi el normal desenvolupament de les funcions per les quals es realitza la present convocatòria.

 f) No trobar-se exclòs en cap de les causes d’incapacitat i d’incompatibilitat assenyalades per la normativa vigent.

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA A L’OFICINA DE TURISME

Places: 1

Temporalitat: de l’1 de juliol al 31 d’agost

Horari: de dilluns a divendres, jornada de 20h/setmanals

Funcions: Tasques d’auxiliar d’administració en l’oficina de turisme: arxiu, gestió de documentació, atenció telefònica i personal, enviament de correus electrònics, venta d’entrades, venta de productes de marxandatge, organització del magatzem de turisme, registres etc.

Requisits:

a)Tenir entre 16 i 25 anys

 b)Estar empadronat i ser resident a Caldes de Malavella

 c)No haver participat a cap edició anterior de la Brigada Jove.

 d) Estar en possessió de la titulació de Graduat en ESO o equivalent.

 e) Estar cursant o tenir una formació superior de: CFGM Gestió Administrativa, CFGM Gestió Administrativa perfil àmbit jurídic, CFGM Activitats comercials, CFGM Comerç, CFGS Administració i finances, CFGS Comerç Internacional, CFGS Gestió de vendes i espais comercials, CFGS Màrqueting i publicitat /AC Turisme, CFGS Agència de viatges i gestió d’esdeveniments, CFGS Guia, informació i assistència turística

 f)No haver tingut experiència laboral prèvia com a Auxiliar d’administració / Auxiliar administratiu o Administratiu. En aquest cas, s’admetran les sol·licituds dels joves que van ser contractats en altres àmbits d’ocupació.

 g)No patir cap malaltia ni defecte físic que impedeixi el normal desenvolupament de les funcions per les quals es realitza la present convocatòria.

 h)No trobar-se exclòs en cap de les causes d’incapacitat i d’incompatibilitat assenyalades per la normativa vigent.

 

Per fer-ho cal que presentis instància i la documentació necessària a les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament abans de l’1 de juny. Les bases de la convocatòria especifiquen quina és la documentació a aportar per a cada plaça: ANUNCI peons_

Instàncies a omplir segons la plaça:

INSTANCIA auxiliar administratiu

INSTANCIApeons

Per més informació dirigeix-te a Ca la Romana: 972 48 02 66 / calaromana@caldesdemalavella.cat