Ca la Romana | Brigada Jove 2017
15410
post-template-default,single,single-post,postid-15410,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Brigada Jove 2017

brigada jove Caldes de malavella

Brigada Jove 2017

Des de l’Àrea de Joventut, tornem a organitzar el projecte d’inserció laboral per joves de Caldes durant l’estiu.

Aquest any hi ha novetats, obrim 9 places:

  • 8 places de peons de la Brigada: joves empadronats al municipi, de 16 a 18 anys i que no tinguin experiència laboral. Treballaran 4 joves al juliol i 4 a l’agost (4 nois i 4 noies)
  • 1 plaça d’Auxiliar Administratiu/va a l’Oficina de Turisme: joves empadronats al municipi, de 16 a 21 anys, amb l’ESO i que estiguin fent o tinguin el títol de CFGM Gestió Administrativa, CFGM Gestió Administrativa perfil àmbit jurídic, CFGM Activitats comercials, CFGM Comerç, CFGS Administració i finances, CFGS Comerç Internacional, CFGS Gestió de vendes i espais comercials, CFGS Màrqueting i publicitat /AC Turisme, CFGS Agència de viatges i gestió d’esdeveniments, CFGS Guia, informació i assistència turística. Treballarà durant el mes de juliol.

Com cada any, podeu presentar la vostra sol·licitud a l’Ajuntament mitjançant INSTÀNCIA amb fotocòpia del DNI. Els que us volgueu presentar a la plaça d’auxiliar administratiu/va, cal que presenteu fotocòpia del títol d’ESO i de la formació que estigueu fent (matrícula o títol).

Els participants s’escolliran mitjançant sorteig el dimecres 14 de juny a les 17h a la sala d’actes de la Casa Rosa.

IMPORTANT llegir totes les bases en aquest enllaç. Teniu fins el 9 de juny per presentar la documentació!

Per qualsevol dubte, veniu-nos a veure a l’Espai Jove o contacteu amb nosaltres a calaromana@caldesdemalavella.cat o 972 48 02 66