Ca la Romana | Atípics: programa d’emprenedoria per joves
15564
post-template-default,single,single-post,postid-15564,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Atípics: programa d’emprenedoria per joves

Atípics: programa d’emprenedoria per joves

El programa està dissenyat perquè 20 joves Atípics d’entre 18 i 29 anys posin en marxa els seus projectes viables i beneficiosos per a l’entorn. Si tens una idea o projecte pots presentar la teva candidatura fins al 12 d’abril.

El programa permet als participants construir un projecte sòlid i posar-lo en marxa amb les màximes garanties d’èxit possibles, al llarg de 7 mesos d’acompanyament intensiu. S’adreça a joves d’entre 18 i 29 anys inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil.

Darrere d’Atípics, hi ha més de 40 professionals i més de 35 entitats. Gran part del programa és residencial: inclou 12 trobades en les quals els participants conviuran un total de 48 dies a l’alberg de Cabrera de Mar, pertanyent a la Xanascat. Aquesta convivència facilita la col·laboració en l’aprenentatge, la reflexió i la realització de tasques necessàries per posar en marxa el projecte. Així mateix, permet la creació d’una xarxa sòlida i duradora entre els participants.

El programa és impulsat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Més informació: web de JOVE.CAT