Ca la Romana | Art Pertot
16216
post-template-default,single,single-post,postid-16216,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Art Pertot

Art Pertot

Convocatòria d’intervenció a l’espai públic per a joves de Catalunya

L’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Balear de la Joventut i l’Associació Inund’ART organitzen conjuntament Art Pertot

Art Pertot busca apropar la creació emergent a partir de facilitar la participació de joves als festivals inund’ART (Girona) i al Certament d’Arts Visuals de les Illes Balears (Palma de Mallorca) per a desenvolupar un projecte d’intervenció a l’espai públic en cadascun dels festivals.

A través d’aquesta convocatòria, es busca seleccionar un artista per participar al Festival Inund’Art (maig) i posteriorment al Certamen d’Arts Visuals de les Illes Balears (octubre) per realitzar una intervenció a l’espai públic en cadascun dels certàmens.

Durant l’any, l’organització podrà incloure nous espais per a presentar aquestes intervencions. En aquest cas, l’organització facilitaria els recursos econòmics necessaris per a la producció dels nous projectes.

El període per presentar la documentació per participar a Art Pertot finalitza 10 de març de 2018.

Cal enviar dossier a info@inundart.org, especificant al títol del email: Participació a la convocatòria Art Pertot, i adjuntar un dossier amb tota la informació (no presentar amb adjunts separats):

  • Dossier de l’artista, declaració d’intencions (statement) i descripció del focus d’interès del treball que es vulgui duu a terme.
  • Breu descripció del projecte d’intervenció a l’espai públic que es vulgui realitzar dins del festival Inund’Art. Amb fotografia representativa de la intervenció que es vulgui presentar.
  • Resum de la trajectòria acadèmica i artística.
  • Documentació gràfica i textual de projectes recent.
  • El DNI o NIE escanejat de cadascun dels artistes

Bases de la convocatòria