Ca la Romana | 1a Fira d’Ocupació de la Selva dirigida a joves
17200
post-template-default,single,single-post,postid-17200,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

1a Fira d’Ocupació de la Selva dirigida a joves

1a Fira d’Ocupació de la Selva dirigida a joves

La 1a Fira comarcal d’ocupació organitzada per la Cambra de Comerç de Girona conjuntament amb els ajuntaments de Blanes, el Consell Comarcal de La Selva i el Servei d’Ocupació de Catalunya, s’adreça al col·lectiu de joves de 16 a 29 anys sota el nom: Fira d’ocupació La Selva. TreballemGi.

Aquesta iniciativa vol contribuir a facilitar la recerca de feina i la inserció laboral a col·lectius amb més dificultats, a nivell comarcal.

La Fira d’ocupació La Selva. TreballemGi serà un espai d’intermediació d’ofertes de treball on les empreses podran dur a terme entrevistes de selecció amb els candidats/es, segons el perfil sol·licitat prèviament.

– Dia: Dijous 11 d’abril de 2019

– Durada: De les 9.00h  a les 14.00h

– Lloc: Departament Promoció de la Ciutat de Blanes (al costat de la ITV de Blanes –veure mapa-)

– Dirigida a: Joves d’entre 16 i 29 anys que busquen feina

– Preu: Entrada gratuïta

INSCRIPCIÓ A ENTREVISTES DE FEINA: Els joves que assisteixin a aquesta fira podran entrevistar-se amb responsables d’empreses que busquen treballadors. Els joves que vulguin entrevistar-se, s’han inscriure aquí.

També podeu veure les ofertes de feina que hi hauran i inscriure-us a una hora d’entrevista en aquest enllaç.

INSCRIPCIÓ ALS TALLERS I ACTIVITATS: Per altra banda, també es faran tallers i activitats dirigides als joves, dissenyades per ajudar-los a trobar feina. Els joves que vulguin participar-hi, s’han d’inscriure aquí.

Si vols donar una ullada a la pàgina web de la fira

Per a qualsevol dubte o consulta, truca al 972 358 260 o envia un correu electrònic aquí.