Ca la Romana | VOLS COL·LABORAR A LA FESTA MAJOR?
17315
post-template-default,single,single-post,postid-17315,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

VOLS COL·LABORAR A LA FESTA MAJOR?

VOLS COL·LABORAR A LA FESTA MAJOR?

Els Joves Intrèpids fan una crida als voluntaris/es de Festa Major 2019!

Quin són i què fan els Joves intrèpids?

Són un grup de persones que treballen amb l’Ajuntament per preparar la FM. S’encarreguen de la barra, els concerts, els sopars… i tot l’any treballen per fer la millor FM del territori! Si t’hi vols afegir, contacta amb ells a jovesintrepids@gmail.com

Demanen voluntaris/es per apuntar-se a torns. Què implica?

Tothom que hi participi ha de signar un acord de voluntariat, que s’ha de recollir a l’Oficina de Turisme durant el mes de juliol.

Implica arribar puntual i quedar-se fins al final del torn, i la feina es recompensa amb la samarreta i el sopar de col·laboradors.

Busquen fent pels torns de sopars:
  • Dissabte 03/08 de 20h a 23’45h
  • Diumenge 04/08 de 20h a 23’45h
  • Dilluns 05/08 de 20h a 23’45h
També es busquen voluntaris/es pel PUNT VIOLETA

Dins la campanya #caldeslliuredesexisme s’organitza un punt d’informació i sensibilització sobre agressions sexistes en el context d’oci nocturn, on també hi calen mans! Podeu venir a Ca la Romana a informar-vos!

Més informació: Joves intrèpids, Ca la Romana o Ajuntament de Caldes