Ca la Romana | PUBILLES I HEREUS 2019
17344
post-template-default,single,single-post,postid-17344,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

PUBILLES I HEREUS 2019

PUBILLES I HEREUS 2019

Com cada any, tornem a elegir la Pubilla i l’Hereu durant la Festa Major de Caldes per representar al poble fins l’agost del 2020!

En aquesta edició, s’hi presenten joves nascuts al 2001, que durant aquest any faran 18 anys! S’hi presenten 11 joves, 8 nois i 3 noies! A continuació, podreu llegir les entrevistes que els hi hem fet!

La presentació oficial dels candidats/es serà al Sopar Popular de Festa Major, el dijous 1 d’agost, a càrrec de la Mar i en Miquel, Pubilla i Hereu 2018.

L’elecció serà el diumenge 4 d’agost a l’envelat, durant la primera part del concert de la Loca Histèria es col·locarà una urna a la barra i es podran fer les votacions. A la mitja part es donaran els resultats!!

Aquí els teniu!!

 

ENTREVISTES ALS CANDIDATS/ES:

 

PUBILLES

 

 

Clàudia Guaresti Llòria

“Per la Festa Major cervesa, aigua NO!”

Aquest any ha acabat el Cicle Formatiu Mitjà de Jardineria a Santa Coloma de Farners, i el curs vinent vol fer el Cicle Superior de Paisatgisme i Medi Rural. A l’estiu treballarà al Casal d’estiu de Caldes, però en un futur li agradaria ser Forestal. Participa al Club Vòlei Joves Caldes des de fa 8 anys i li encanta compartir-ho amb el seu equip.

Li agrada fer esport, sortir de festa i dormir. De Caldes li agrada tenir el tren, per poder moure’s i marxar fora del poble.

Explica que el record de Caldes són les nits d’estiu a la placeta amb els amics.

De la Festa major el que més li agrada és retrobar-se amb els amics que fa temps que no veu.

Es presenta com a candidata a Pubilla perquè li han dit que és una experiència molt divertida i que hi ha barra lliure. El primer que vol fer si surt elegida és celebrar-ho amb els amics i amigues.

Si fos un animal seria un Cérvol, ja que els troba tranquils i li agrada el seu estil de vida.

 

Marina Gibert Lopez

“Després d’una nit impressionant, un croissant t’està esperant!”

Aquest curs ha acabat el Batxillerat, itinerari científic i es planteja començar a estudiar el curs vinent el Grau en Química. Ara mateix no té feina, però en un futur, li agradaria treballar de professora de química o en un laboratori. Participa a l’Esplai Sant Esteve des de primària.

El que més li agrada fer el en seu temps lliure és quedar amb els amics, anar a la platja i divertir-se. De Caldes li agrada la tranquil·litat i el fet que sigui un poble proper amb les persones que hi viuen.

Explica que li encanta recordar les nits d’estiu a la placeta amb els amics, igual que a la Clàudia.

De la Festa Major, el que més li agrada és els grups que venen de concert i l’ambient de l’envelat.

Diu que es presenta a Pubilla perquè altres candidats, l’Alba i en Cesc, l’obliguen. Explica que no vol guanyar, però que si guanya li agradaria inaugurar coses.

Si fos un animal seria una Girafa, li encanten!

 


Alba Calderón i Dilmé

Ni la de Cassà ni la de Llagostera, aquí la festa si que és de primera!”

Actualment està estudiant el Batxillerat artístic escènic a l’Institut Sobrequés de Girona, i li agradaria estudiar alguna cosa relacionada amb la fotografia o el cinema, o potser inclús Periodisme. Actualment no treballa, però li agradaria viatjar per conèixer i ajudant a gent d’arreu del món. Durant molt de temps ha participat a diferents entitats com el teatre, l’Esplai Sant Esteve, les Sardanes i la Coral, entre altres.

Li agrada quedar amb els amics, mirar pel·lícules, anar al teatre, i ballar i cantar, tot i que no ho fa gaire. També li encanta gravar instastories! De Caldes li agrada l’ambient , tenir l’estació a prop de casa, tots els comerços de menjar i la nit de reis.

Té el record de les nits d’estiu a la placeta menjant pizzes amb les seves amigues.

De la Festa Major el que li agrada és veure les cares de la gent quan surt el sol, i acabar amb un croissant del Petit Fornet.

Es presenta com a Pubilla per fer poble, però diu estar enfadada amb les noies del 2001 per no presentar-se. Vol inaugurar l’institut de debò i alguna rotonda, o la nova biblioteca.

Si fos un animal seria un Koala, perquè el seu dia a dia es basa en menjar i dormir.

 

HEREUS

 

Pau Colomé Masferrer

“Per passar-ho bé, una cervesa et serviré!”

Aquest curs ha acabat el Cicle Formatiu Mitjà d’informàtica i l’any vinent té intenció de fer el Cicle Formatiu Superior de Programació. Actualment treballa a un magatzem, però s’ho agafa com una feina temporal d’estiu mentre estudia.

El que més li agrada fer és jugar a vòlei, sortir amb els seus amics i anar a la platja. De Caldes li agrada tenir les amistats a prop i les nombroses activitats que es poden fer al poble.

El record que no oblidarà de Caldes és anar a la piscina amb els seus amics a l’estiu i passar-hi tota la tarda.

De la Festa Major el que més li agrada és la música de l’envelat i en general, totes les nits.

Es presenta com a candidat a Hereu perquè des de fa temps que amb els amics esperen el moment de presentar-s’hi. Explica però que no vol guanyar, que té ganes de participar. Si guanyes però, vol inaugurar coses del poble.

Si fos un animal seria un Mussol, per poder estar tota la festa despert.


 

Cesc Canet Turrens

“En Balliu ha tornat a guanyar, quines ganes de poder-hi ballar!”

Actualment està estudiant el Cicle Formatiu Mitjà d’Atenció a persones en situació de dependència i treballa a les Germanes Hospitalàries de Caldes. També, treballarà al Casal d’Estiu del poble. Participa des de que era un tap a la Colla Gegantera de Caldes i a la Coral Cantaires de Caldes.

Li agrada ser Geganter, president de la Vocalia de Colles Geganteres del Gironès i Pla de l’Estany, membre dels Gegants de Llagostera, Girona i Caldes i col·laborar amb les colles de Palamós i Cassà, així disfruta del seu temps lliure! El que més li agrada de viure a Caldes són les festes i tradicions, la seva gent i el Petit Fornet.

Sempre recorda els concerts de l’Aula de música, com l’any que va sortir vestit de Raffaella Carrà davant de tot el públic.

El que més li agrada de la Festa Major és el toc d’inici: el replic de campanes, la cercavila de gegants, el pregó, la traca i anar tots cap a l’envelat!

Es presenta com a candidat a Hereu per conservar i seguir la tradició i anima als següents a participar-hi! Si surt elegit, vol inaugurar l’Aula de música, la rotonda del llac, la nova Biblioteca, el nou Institut, entre altres!

Si fos un animal seria un Elefant, per tenir la trompa llarga.

 

David Miquel Márquez

“Després de la Festa Major, s’ha de passar pel Petit Fornet, sí o sí!”

Actualment estudia un Cicle Formatiu Mitjà d’informàtica i està fent pràctiques a una empresa de tècnic informàtic. Li agrada participar a la nit de reis.

El seu temps lliure l’aprofita per sortir amb els camis, anar al cinema i a la platja. El que més li agrada del poble és el Petit Fornet i la gent que hi ha.

El seu record de Caldes és la guerra de pintura que es va fer fa uns anys al Casal Jove.

El que més li agrada de la Festa Major és el bon ambient que hi ha, i retrobar-se amb tothom a quin coneixes. Troba a faltar que es faci el Xampúgol i la baixada de carretons, diu que seria genial recuperar-ho!

Com la Marina, explica que en Cesc l’ha obligat a presentar-se com a candidat a Hereu, però que si surt, vol inaugurar alguna carretera i l’institut.

Si fos un animal seria una Tortuga, ja que es passa la meitat de l’any dormint i l’altre menjant.


 

Tomas Dilmé Caro

“Ni Barcelona ni l’Estartit, a Caldes s’arrodoneix la nit!”

Aquest curs ha acabat el Batxillerat itinerari científic amb economia i d’empresa, i no té clar que vol fer en un futur. Des de petit que participa a l’Esplai Sant Esteve.

En el seu temps lliure li agrada sortir amb els amics, de festa i fer esport. També li encanten les activitats a l’exterior. De Caldes li agrada la tranquil·litat que es respira, la facilitat per moure’t tenint l’estació de trens i la mescla de natura i societat.

Li agrada recordar les bones nits de calma i reflexió a la Font de la Vaca amb els seus col·legues.

De la Festa major li agrada l’ambient acompanyat de bon rotllo, i també acompanyat d’alcohol. Li agrada que la música sigui bona i variada.

Es presenta com a candidat a Hereu per la barra lliure i els riures amb els amics. Si surt elegit, el primer que vol fer és disfrutar aquella nit amb la gent de Caldes.

Si fos un animal seria un Camaleó, per adaptar-se al medi en qualsevol moment i per no cridar l’atenció.

 

Dídac Verdaguer Diez

“Pulsa E para beber!”

Actualment no està estudiant però abans feia mecànica, que li agradava molt. Està buscant feina per això, demana que si algú necessita un treballador amb entusiasme i coneixements bàsics sobre mecànica l’avisi (606XX700762).

En el seu temps lliure li agrada dibuixar, fer música, les arts marcials i les motocicletes. De Caldes el que més li agrada és que sigui un poble tranquil, on es pot fer de tot.

Sempre recordarà que un cop el va atacar una cabra al poble.

De la Festa Major el que més li agrada és la festa en sí i passar-ho bé.

Es presenta com a candidat a Hereu perquè li han dit que es lliga molt i hi ha birra gratis. Si surt elegit, vol inaugurar coses en general.

Si fos un animal seria un Os rentador, perquè mola.


 

Joel Benages Martínez

“ Festa Major Caldenca, tothom balla i ningú penca!”

Actualment està acabant el 2n de Batxillerat social i l’any vinent voldria estudiar el Cicle Formatiu Superior de Desenvolupament web. Actualment no treballa, tot i que durant la temporada fa d’entrenador de bàsquet. Ha estat participant al Club de Bàsquet durant anys.

Li agrada passar el seu temps lliure fent esport i activitats amb els amics, i també disfruta molt del menjar. De Caldes li agrada que sigui tranquil i que tingui transport cap a altres pobles o ciutats.

El record de la seva infància a Caldes són les tardes jugant a futbol a la Plaça Mauthausen, expressa que el guarda molt a dins.

Li agrada de la Festa Major l’ambient que hi ha entre els joves, la música dels DJ’s i dels concerts.

Es presenta com a candidat a Hereu perquè entre alguns amics s’han animat i perquè pot ser una experiència divertida. Si l’escullen, vol disfrutar de la Festa Major amb tothom que vingui i inaugurar l’Institut perquè el puguin gaudir les properes generacions.

Si fos un animal seria un Camaleó perquè li resulta fàcil adaptar-se a diferents situacions.

 

Pol Navarro Oliver

“ Eres esclavo de tus palabras y dueño de tus silencios”

Actualment estudia un Cicle Formatiu Mitjà de Sistemes Microinformàtics i xarxes. No treballa, però li agradaria tenir oportunitats en una empresa d’informàtica, tot i que està fent pràctiques del cicle formatiu.

Li agrada jugar a videojocs i estar informat de tot el que passa cada dia, també disfruta anant al gimnàs. De Caldes el que més li agrada és la naturalesa i la gent que hi viu, li sembla que el poble és bastant acollidor.

El record que guarda del poble és quan li va tocar participar al projecte de la Brigada Jove amb un amic, no s’ho podien creure.

De la Festa major aprecia que la gent s’ho passa bé, perquè diu que és felicitat veure a la gent feliç. Troba a faltar algun espai amb jocs d’ordinador, on es podrien fer tandes de multijugadors.

Es presenta com a candidat a Hereu perquè van quedar amb els amics de fer-ho i per passar-s’ho bé. El primer que vol fer si surt elegit és proposar muntar un cyber o sala de jocs d’ordinador, per així eliminar la mala reputació dels jocs informàtics.

Si fos un animal seria un Fènix, perquè reneix de les seves cendres, li agrada volar i ser lliure, i li agrada la mitologia i la creativitat.


 

Alan Coronado Garcia

“Porta’t bé i creu, i seràs l’hereu!”

Aquest curs ha acabat batxillerat, i actualment no treballa, l’estiu se’l pren per treure’s el carnet de conduir i avançar amb els seus coneixements d’anglès.

Li agrada passar el seu temps lliure ballant flamenc, creu que el ball en general parla molt d’una persona i de les expressions. També practica taekwondo i natació. De Caldes li agrada la tranquil·litat i l’ infimitat que es té, també està molt bé a la urbanització on viu, i espera seguir tenint els recursos per viure-hi tota la seva vida.

De la festa major li agrada l’ambient, el bon rotllo, les ganes de deixar-se anar. Diu que és el moment que esperen per desfogar-se i que és terapèutic. Creu que la FM de Caldes està molt ben preparada.

Es presenta com a candidat a Hereu per passar-s’ho bé sense esperar-se cap recompensa, només passar la Festa Major envoltat de la generació del 2001. Si surt elegit, té ganes de conèixer amb més profunditat el poble.

Si fos un animal seria un felí, un gat exactament, per la llibertat i el risc al que s’exposen.