14 Dec, 2017
Text Size

Estrena't

El projecte ESTRENA'T es va dur a terme l'any 2013 i l'any 2014. A continuaci贸, veureu els grups que es van presentar al concurs i els guanyadors/es.


EDICI脫 ESTRENA'T 2014

Els guanyadors de l'edici贸 2014 de l'Estrena't han estat TRAM'S, guanyador del premi per votaci贸 popular i THE JUNGLE BEAT GUANYADOR DEL CONCURS.

Not铆cies sobre el concurs:

Us informem que ja tenim els quatre grups FINALISTES del concurs Estrena't 2014, que actuaran el proper dilluns 4 d'agost per FESTA MAJOR.

Els grups s贸n: TRAM'S, DR. FREUD, THE JUNGLE BEAT i CAPSIDE

L'enhorabona als quatre grups i moltes gr脿cies a tots els grups semifinalistes pels concerts i el bon ambient. Molta sort a tots.

Dr. Freud. Folk-Pop-Rock (La Selva) Grup nascut a Brunyola i Santa Coloma de Farners, fan pr貌pia m煤sica Folk, Pop i Rock. Interpreten poemes de Joan Vinyoli.

The Jungle Beat. Rap (La Selva) Grup de rap composat per 3 Mc鈥檚 i 1 DJ, amb totes les composicions creades i masteritzades per ells mateixos.

Tram鈥檚. Ska Reggae, Rumbla i Rock (La Selva i Girona)Grup jove, amb membres de la comarca de la Selva i Girona, toquen composicions pr貌pies de ska, reggae, rumbla i rock i versions.

Capside. Alternative Progresive Rock (Girona) Grup jove amb ganes de transitar nous camins musicals sense barreres. Influ猫ncies de Muse, Dream Theater, Tool.

________________________________________________________

Ja tenim els 8 grups semifinalistes de l鈥橢strena鈥檛 2014. Aquests grups actuaran els divendres 4 i 18 de juliol a partir de les 21:30h a l鈥檈scenari de la Font de la Vaca (Caldes de Malavella). D'aquests grups es seleccionaran els 4 finalistes. La selecci贸 dels grups finalistes es far脿 mitjan莽ant la valoraci贸 del jurat, que estar脿 present aquests dos dies, i tamb茅 a trav茅s de la votaci贸 popular del p煤blic assistent als concerts. Els quatre grups seleccionats actuaran a la final del concurs del dilluns 4 d鈥檃gost a l鈥橢nvelat de Festa Major.

Divendres 4 de juliol


Amix. Folk-pop-indie (Alt Empord脿) Interpreten can莽ons pr貌pies en catal脿, castell脿 i angl猫s.聽

Failovers. Rock Electr貌nic (Girona) Banda nascuda a mitjans del 2011 a la ciutat de Girona amb potents l铆nies de baix, caixes de ritme, guitarres i sintetizadors.

Gusto Raro. Rock (Girona) Grup jove, d鈥檈stil rock. Des del 2008 que actuen en bars, locals i festes majors. 聽

Dr. Freud. Folk-Pop-Rock (La Selva) Grup nascut a Brunyola i Santa Coloma de Farners, fan pr貌pia m煤sica Folk, Pop i Rock. Interpreten poemes de Joan Vinyoli.

Divendres 18 de juliol

The Jungle Beat. Rap (La Selva) Grup de rap composat per 3 Mc鈥檚 i 1 DJ, amb totes les composicions creades i masteritzades per ells mateixos.

Tram鈥檚. Ska Reggae, Rumbla i Rock (La Selva i Girona)Grup jove, amb membres de la comarca de la Selva i Girona, toquen composicions pr貌pies de ska, reggae, rumbla i rock i versions.

Two days awake. Posthardcore. ( Pla de l鈥橢stany i Giron猫s) Formaci贸 jove amb el so m茅s potent del posthardcore americ脿 i angl猫s.

Capside. Alternative Progresive Rock (Girona) Grup jove amb ganes de transitar nous camins musicals sense barreres. Influ猫ncies de Muse, Dream Theater, Tool.


EDICI脫 ESTRENA'T 2013

El concurs Estrena鈥檛 neix amb l鈥檕bjectiu de promocionar els grups novells de les comarques gironines. Est脿 obert a tots els estils musicals, excepte punxa discos. Els grups que es presentin no poden tenir material musical enregistrat en cap discogr脿fica, aix铆 com cap contracte en vigor.

 • 聽聽聽 El guanyador del concurs s鈥檈ndur脿 en premi de 600鈧
 • 聽聽聽 El guanyador per votaci贸 popular tindr脿 un premi de 300鈧

Els grups es poden inscriure fins el 13 de juny a trav茅s del correu electr貌nic Aquesta adre莽a electr貌nica s'est脿 protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. fent arribar:

 • 聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽 El full d鈥檌nscripci贸 degudament omplert
 • 聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽 Dues can莽ons pr貌pies en format MP3
 • 聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽 Una fotografia recent del grup
 • 聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽 El Rider amb l鈥檈squema de distribuci贸 de veus i instruments a l鈥檈scenari. Cal especificar si es disposa de T猫cnic o no.

Per m茅s informaci贸, consulteu les bases


Bases del concurs Estrena鈥檛 de Caldes de Malavella

DEFINICI脫

Enguany tindr脿 lloc la tercera edici贸 del concurs ESTRENA鈥橳 de Caldes de Malavella que t茅 com a objectiu promocionar i donar sortida a grups novells.

El concurs s鈥檕rganitza en el marc de la Festa Major de Caldes 2014, el dilluns 4 d鈥檃gost.

REQUISITS

 • El concurs 茅s obert a tots els estils musicals, excepte punxa discos, a condici贸 que actu茂n en directe.
 • Els membres del grup han de tenir un m脿xim de 35 anys el dia de l鈥檃ctuaci贸.
 • Cal que com a m铆nim un 50% dels membres estigui empadronat a un municipi de les comarques gironines.
 • Els grups que es presentin no poden tenir material musical enregistrat en cap discogr脿fica aix铆 com cap contracte en vigor.
 • El 80% del repertori haur脿 de ser original.

Quedaran exclosos del concurs els grups que no compleixin aquests requisits.

INSCRIPCIONS

Per tal d鈥檌nscriure鈥檚 al curs, cal fer arribar el material que especifiquem a continuaci贸 a l鈥檃dre莽a de correu electr貌nic Aquesta adre莽a electr貌nica s'est脿 protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Aquesta adre莽a electr貌nica s'est脿 protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . El termini de presentaci贸 finalitza el 13 de juny del 2014.

 • El full d鈥檌nscripci贸 degudament omplert
 • Dues can莽ons pr貌pies en format MP3
 • Una fotografia recent del grup
 • El Rider amb l鈥檈squema de distribuci贸 de veus i instruments a l鈥檈scenari. Cal especificar si es disposa de T猫cnic o no.

SEMIFINAL, FINAL I CRITERIS DE SELECCI脫

De tots els grups presentats al concurs, un jurat seleccionar脿 un total de 8 grups que participaran a la semifinal. La semifinal es far脿 els dies 4 i 18 de juliol. Cada un dels dies de semifinal hi participaran 4 grups, que faran una actuaci贸 d鈥檜n m脿xim de 40 minuts amb un repertori del 50% de can莽ons originals del grups. En total es seleccionaran 4 grups finalistes dels 8 semifinalistes.

La selecci贸 dels grups finalistes es far脿 a trav茅s de la mitjana de la valoraci贸 del jurat i la votaci贸 popular, a trav茅s dels assistents al concert de semifinal.

El format del concert final del concurs es dur脿 a terme en el marc de la Festa Major del municipi, el dia 4 d鈥檃gost del 2014. Les actuacions dels quatre grups finalistes hauran de tenir una durada m脿xima de 20 minuts amb un 50% del repertori original del grup.

A la final del concurs es seleccionaran dos guanyadors. El guanyador de l鈥檈dici贸 2014 del Concurs es seleccionar脿 mitjan莽ant la valoraci贸 d鈥檜n tribunal format per m煤sics i membres d鈥檈ntitats locals. El guanyador per votaci贸 popular es seleccionar脿 mitjan莽ant votacions dels assistents a la final del concurs, un cop finalitzat el darrer concert del concurs.

El Tribunal estar脿 format per:

 • 聽聽聽聽聽聽聽 Un membre d鈥檜na entitat del municipi
 • 聽聽聽聽聽聽聽 Un jove m煤sic del municipi
 • 聽聽聽聽聽聽聽 Professor de l鈥橝ula de M煤sica
 • 聽聽聽聽聽聽聽 Un m煤sic professional
 • 聽聽聽聽聽聽聽 El Regidor de Joventut

Els criteris de selecci贸 seran, en ordre d鈥檌mport脿ncia:

 • 聽聽聽聽聽聽聽聽 Originalitat de les gravacions
 • 聽聽聽聽聽聽聽聽 Qualitat t猫cnica dels artistes
 • 聽聽聽聽聽聽聽聽 Nombre de components de Caldes de Malavella.

Els grups que hagin estat exclosos per no complir amb els requisits del concurs seran informats, amb anterioritat al proc茅s de selecci贸, dels motius pels quals queden exclosos.

L鈥檃nunci dels grups seleccionats que participaran a la semifinal es far脿 p煤blic a partir del 16 de juny.

PREMIS

Els guanyadors de la tercera edici贸 del concurs Estrena鈥檛 s鈥檃nunciaran el mateix dia del concert final del concurs.

Primer premi pel guanyador del Concurs Estrena鈥檛 2014: 600鈧.

Premi per votaci贸 popular: 300鈧.

HORARIS i ACTUACI脫

 • 聽聽聽聽聽聽聽聽 L鈥檕rganitzaci贸 assignar脿 els horaris als grups, depenent de les necessitats de coordinaci贸.
 • 聽聽聽聽聽聽聽聽 Un cop assignat l鈥檋orari aquest no podr脿 ser modificat si no 茅s en pres猫ncia de raons de necessitat. El canvi nom茅s es far脿 efectiu si 茅s compatible amb les necessitats d鈥檕rganitzaci贸.

ALTRES

El fet de participar en aquest concurs implica l鈥檃cceptaci贸 铆ntegra de les bases, aix铆 com les interpretacions i/o ajustaments que l鈥檕rganitzaci贸 pugui fer d鈥檃questes. L鈥 incompliment total o parcial de les bases del concurs podr脿 ser motiu de desqualificaci贸 dels participants.