14 Dec, 2017
Text Size

Club de lectura Juvenil

 

L'any 2016, la Biblioteca de Caldes i l'Espai Jove, reprenem l'antic projecte de crear un Club de Lectura amb els joves del poble, a partir de 12 anys.

Les pròximes trobades del Club de Lectura Juvenil seran l'últim divendres de cada mes a les 17h a la Biblioteca Municipal.

Aquí teniu el cartell i clicant aquí podeu escoltar la falca que hem fet per ràdio Caldes.

Si vols participar-hi, encara hi ets a temps! Vine'ns a veure a l'Espai Jove o a la Biblioteca!

Per què un Club de Lectura Juvenil?

L'objectiu principal del Club és la promoció de la lectura a través d'activitats educatives en entorns informals, emmarcat dins el Pla Local de Joventut de Caldes 2016-2019.

Entenem que la lectura forma part de la cultura, el saber i el coneixement, i ens sembla necessari promoure-la per tal de crear espais d'aprenentatge que afavoreixin al desenvolupament intel·lectual integral dels i les joves del municipi.

A més, la idea és relacionar la lectura amb activitats paral·leles com programes de ràdio, pel·lícules, trobades gastronòmiques, debats o fins i tot, convidar famosos i/o experts per què ens guiïn a la lectura. Aquest fet ens ajuda a entendre que la lectura no es desvincula d'altes activitats culturals, sinó que poden ser complementàries.

Per altra banda, la creació de projectes amb altres àrees de l'Ajuntament i professionals, ens ajuda a arribar a més joves i a promoure el treball i l'educació en xarxa en el municipi.