14 Dec, 2017
Text Size

edició 2016

En aquesta edició el Casal J de Jove ha augmentat la seva capacitat fins als 40 joves! Hem tingut un grup heterogeni amb participants de totes les edats d'entre 12 a 16 anys dirigits per 2 monitores i el dinamitzador amb el suport de la tècnica de joventut.

Tot i el volum de joves hem treballat seguint la pedagogia del projecte oferint als joves la possibilitat de definir el que volien fer durant el casal. Les idees que han sorgit han estat el joc de les banderes per tot Caldes, una jornada esportiva amb futbol, voley i bàsquet, una gimcana "guarra" i com a culminació hem decidit pintar un mural reivindicatiu al parc de les moleres amb "esprais". Aquest moral lluïa la frase "Prefereixes dos homes armats que de les mans agafats?" que defensava els drets del col·lectiu LGTB i la no-violència com a ideal.

A part d'aquestes activitats autogestionades hem fet diverses sortides a Girona (on hem conegut diferents racons de la ciutat), a S'agaró a banyar-nos, a Colomers a baixar amb kayak pel riu Ter fins a Verges, a Sant Maurici i finalment hem anat a fer acampada a les escoles de Franciac per acabar el casal.

Us deixem algunes fotos perquè veieu el que hem fet!