Ca la Romana | LA VOLTA AL MÓN EN 80 VIDES
17222
post-template-default,single,single-post,postid-17222,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

LA VOLTA AL MÓN EN 80 VIDES

LA VOLTA AL MÓN EN 80 VIDES

Entre la Biblioteca Municipal i Ca la Romana, iniciem un nou projecte sota el nom “LA VOLTA AL MÓN EN 80 VIDES”.

Serà un espai per compartir experiències dels joves del poble en forma d’entrevistes, conduïdes per la Xènia Casanovas, jove periodista de Caldes.

La idea és donar veu a tots/es aquelles que hi vulguin participar, explicant les seves experiències de vida, els seus hobbies, els viatges, la seva professió o qualsevol particularitat que els caracteritzi. L’objectiu és compartir coneixement i donar valor a la persona entrevistada, posant paraules al que fan i essent reconeguts pel poble de Caldes.

Les entrevistes es faran a la Biblioteca Municipal cada dos mesos, amb la intenció de vincular-ho a la lectura de llibres relacionats amb les entrevistes i llocs del món seleccionats pels entrevistats.
Us esperem a la inauguració el divendres 24 de maig a les 19h a la Biblioteca Municipal amb les primeres entrevistades: la Júlia Riera i l’Aina Quintana, que ens parlaran sobre el món dels audiovisuals: el seu hobbie i professió!