14 Dec, 2017
Text Size

Notícies

Et fem saber que ja està oberta la convocatòria de beques ARGO 2014-2016, dirigida a titulats universitaris per realitzar pràctiques formatives en empreses o entitats d’Europa, EUA, Canadà, Àsia i Oceania. Amb aquestes beques es pretén millorar la qualificació professional i el nivell d’idiomes estrangers dels titulats i, també, facilitar la internacionalització i inserció laboral posterior.

Termini de presentació:
Del 21 de novembre de 2014 al 31 de desembre de 2016.
 
Convocatòria Programa ARGO 2014 – 2016
Més informació
Registre

Llegeix més...

El Departament d’Empresa i Ocupació ha creat el web MonCat de suport integral a la emigració. Al portal s’hi poden trobar tant els serveis que la Generalitat posa a disposició dels ciutadans catalans que decideixen retornar a Catalunya com informació pràctica pels que volen residir i treballar en altres països del món.

moncat.gencat.cat

Llegeix més...

L’Espai Marfà, en col•laboració amb la Casa de la Música Salt – Girona, obre una convocatòria per concedir 2 ajudes a grups novells per a l’enregistrament de maquetes, amb l’objectiu d’impulsar la creació musical emergent a Girona i el desenvolupament artístic de les formacions musicals vinculades als bucs d’assaig de l’Espai Marfà.

El termini per a la presentació de sol·licituds per prendre part en la convocatòria s’obre el 1 de novembre de 2014 i es tanca el 30 de novembre de 2014.

Llegeix més...

La Xarxa Eures del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), en col·laboració amb els Serveis Públics d’Ocupació d’Alemanya, organitza el proper 21 de novembre un nou procés de selecció, a la ciutat de Barcelona, per contractar professionals del sector de l’hostaleria i gastronomia per treballar al país centreeuropeu.

Les persones interessades poden enviar la seva candidatura (la carta de presentació i el currículum en alemany) a la següent adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . El procés estarà obert fins el 17 de novembre de 2014.

Podeu consultar tota la informació sobre el procés de reclutament i terminis de presentació de les candidatures aquí: document en alemany i en català.


Més informació sobre els processos de selecció previstos a Catalunya aquí

Vols 25 euros per a les arts en viu? Doncs només has de registrar-te al web de la campanya Escena25 adreçada a joves de 18 a 25 anys!

Llegeix més...

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t'oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació.


El col•lectiu de joves susceptibles de rebre la Garantia Juvenil s'ha delimitat de la manera següent: joves més grans de 16 anys i menors de 25 anys, o menors de 30 anys en el cas de joves amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, inscrits o no als serveis d'ocupació, i que no tenen feina ni estan formant-se.

 

Llegeix més...

Estan obertes les beques generals per a estudiants universitaris del 8 d’agost al 15 d’octubre de 2014.
Us detallem els tipus d’ajuts, els destinataris, els requisits, la documentació i la forma de sol•licitud.

Llegeix més...

Està oberta la convocatòria de les beques generals per a estudis no universitaris per a estudiants del curs 2014-2015 fins el 30 de setembre.
Et detallem els nivells de formació que inclou aquesta beca, els tipus d’ajuts, els requisits i la formalització de la sol•licitud.

Llegeix més...

Pàgina 1 de 8