14 Dec, 2017
Text Size

Notícies 2017

TLN Mobilicat és un projecte impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Fondo Social Europeu a través del programa Garantia Juvenil.

Llegeix més...

QUÈ ÉS ESCENA 25?

Escena 25 és una campanya social impulsada pel Departament de Cultura que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts, que permetrà també donar a conèixer les programacions estables destinades als joves dels equipaments públics i privats.

Llegeix més...

De l'1 al 5 de setembre hi ha la preinscripció del nou alumnat per l'Escola Oficial d'Idiomes (Girona, Santa Coloma de Farners i Palafrugell) de forma telemàtica. A continuació us expliquem com fer-ho.

Llegeix més...

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport ha convocat les beques per estudiants que cursen ensenyaments postobligatoris aquest proper curs 2017-2018. Existeixen dues beques, una per ensenyaments postobligatoris no universitaris i l'altre pels universitaris.

Llegeix més...

L’AGAUR ha obert la convocatòria per sol·licitar l’acreditació de caràcter econòmic, necessària per formalitzar la matrícula com a becari o becària condicional el curs 2017-2018. La pots demanar del 16 de juny al 16 d’octubre en el següent enllaç.

Llegeix més...

El Govern ha aprovat el decret corresponent que afecta els preus dels serveis acadèmics i complementaris dels ensenyament que presten les universitats públiques catalanes i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) per al pròxim curs, després de rebre el vistiplau de la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), integrada pels rectors i els presidents dels consells socials de les universitats.  

El decret de preus públics universitaris per al curs 2017-2018 estableix que els estudiants dels trams de renda més baixos paguin només un 20% del preu de la matrícula dels estudis de grau, d’acord amb la proposta presentada.

Llegeix més...

El Parlament de Catalunya ha aprovat la implementació de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC). Us n’expliquem alguns detalls.

Llegeix més...

Aquest mes de maig l'Oficina Jove de la Selva organitza diferents xerrades per donar a conèixer diferents oportunitats per fer estades a l'estranger.

Les xerrades es faran a la Biblioteca Joan Vinyoli de Sta Coloma de Farners els dies 2, 3 i 4 de Maig a les 19h.

Més informació a:
www.laselvajove.cat

Pàgina 1 de 8

Segueix-nos a la xarxa