14 Dec, 2017
Text Size

Servei de Salut - Oficina Jove de la Selva

El servei de salut de l'Oficina Jove de la Selva és un servei ofert per la Creu Roja Santa Coloma de Farners. Al servei de salut de l’Oficina Jove, entenen la salut no només com l’absència de malaltia, sinó com un equilibri entre la salut física i emocional.

Per això, treballen per promoure hàbits saludables entre els joves. I la manera com ho fan és informant, reflexionant, i organitzant activitats i cursos sobre diferents temàtiques de salut. A través de la seva pàgina web, pots consultar informació sobre sexualitat, alimentació, drogues, emocions i violència.

Des del servei de salut també volen esdevenir un referent pels professionals de la Selva que tracten amb joves, perquè creuen que cal tenir en compte la salut dels joves és transversal, important en totes les activitats que es realitzin. Per això també es promouen formacions i intercanvis d'experiències entre professionals de joventut.

Si vols rebre informació de les activitats, pots enviar el teu correu i et mantindran informat/da.

Contacte:

Pg. Sant Salvador nº25
17430 Sta. Coloma de Farners
Tel. 972 84 36 08
 
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Horari:
De dimarts a divendres de 9 a 14h
De dilluns a dimecres de 16 a 19h