14 Dec, 2017
Text Size

Centre Jove de Salut


El Centre Jove de Salut de Girona és un espai dedicat específicament a oferir diversos serveis relacionats amb la salut de forma gratuïta al jovent que viu, treballa o estudia a la ciutat de Girona. El Centre treballa molts aspectes i és un espai idoni on tractar-hi qualsevol tema, dubte o pregunta que tingueu com a joves i que estigui relacionada amb la salut. Tot seguit us expliquem bona part dels serveis que podeu trobar si contacteu amb el personal del centre.

El centre té quatre funcions bàsiques que desenvolupa a través d’un equip tècnic format per especialistes en cada ram. Els quatre eixos són:


- Informar i orientar sobre els dubtes que els joves puguin tenir en temes com l’alimentació,     el sexe, les drogues,...
- Atenció ginecològica i assessorament sobre mètodes anticonceptius
- Orientació a l’hora de prendre decisions relacionades amb la salut dels joves
- Suport psicològic per quan les relacions de parella es compliquen.

CONTACTE

Localització: El Centre Jove de Salut és a la Plaça Sant Pere 11 (Barri Vell).

Horari:
Dilluns, dimecres i dijous: de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 20 h
Dimarts: de 16 a 20 h
Divendres: de 9.30 a 13.30 h

Telèfon: 972204212

CONSULTES EN LÍNIA

Si tens fins a 25 anys, el centre ofereix la possibilitat que facis arribar les teves consultes a l’equip tècnic de l’espai a través d’Internet. Aquest sistema permet que pugueu accedir a qualsevol informació que vulgueu saber sense que us hagueu d’identificar amb el vostre nom i cognom ni tampoc hagueu d’anar fins a l’espai físic. Si us interessa, premeu aquí

PÀGINA WEB
Finalment, amb la mateixa voluntat que les consultes en línia, el Centre Jove de Salut de Girona disposa una web amb molta informació que permet als joves que la visiten obtenir informacions prèvies a possibles consultes en àmbits com les drogues, la sexualitat , l’alimentació i la salut emocional.


http://www.girona.cat/centrejovedesalut/cat/index.php