14 Dec, 2017
Text Size

Cursos Formatius

Des de l’Àrea de Joventut, es creu necessària l’oferta de cursos formatius dirigits especialment a joves que vulguin ampliar els seus coneixements i tècniques específiques i alhora, vulguin validar la formació amb titulacions homologades.


Informació i normativa
La inscripció als cursos és obligatòria i cal formalitzar-la en els terminis que s’especifiquen en el llibret. Us podreu inscriure als cursos de manera presencial a l’Espai Jove “Ca la Romana” o bé, fent arribar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o un missatge a través de facebook abans de la data de tancament.
Les places són limitades. Els cursos van dirigits especialment a persones joves però també per a persones adultes.
L’Àrea de joventut es reserva del dret d’anul•lar les formacions sempre i quan no hi hagi un nombre mínim d’alumnes inscrits, així com de modificar-ne les dates d’inici.
Per a formalitzar el pagament d’aquells cursos que ho requereixen, s’informarà del procés en cada un dels períodes d’inscripció.

Els cursos que s’ofereixen pel 2017 són:
-    Curs de premonitor de lleure
-    Trobades d'Intercanvi lingüístic

 

 

ELABORA'T

L’Elabora’t és un programa formatiu dirigit especialment a persones en situació d’atur. La finalitat d’aquestes formacions és promoure la formació complementària i l’adquisició de competències formatives que incideixen positivament en el procés de recerca de feina. Tenint en compte que l’objectiu és facilitar l’accés a la formació complementària, cursos i tallers, també estan oberts a persones en actiu, estudiants i empresaris.

 

 

FORMACIÓ EN XARXA

La Diputació de Girona, mitjançant el Servei de Promoció Econòmica, us ofereix aquest web, que pretén aglutinar l’oferta formativa de millora de l'ocupabilitat a la demarcació de Girona.

En aquest portal els ciutadans, treballadors o aturats poden cercar l'oferta de formació per localitat, nom de l’acció formativa, família professional, destinatari o data d'inici. Així mateix, hi ha la possibilitat de subscriure-s’hi, guardar i imprimir el resultat de les cerques.

 Consulteu el cursos que s'ofereixen a través del següent enllaç: