Ca la Romana | CONCURS DE DISSENY DE SAMARRETA I GOT PER LA FESTA MAJOR 2018
16229
post-template-default,single,single-post,postid-16229,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CONCURS DE DISSENY DE SAMARRETA I GOT PER LA FESTA MAJOR 2018

CONCURS DE DISSENY DE SAMARRETA I GOT PER LA FESTA MAJOR 2018

Per la Festa Major de l’any 2018, els Joves Intrèpids i les Àrees de Festes Majors i Joventut organitzem un concurs per escollir el Disseny de la Samarreta i el Got!

El primer guanyador/a s’emportarà 200€, el segon i tercer classificat un sopar per a dues persones al Sopar Informal de Festa Major!

Cal inscriure’s abans del 18 de maig a les 19h, enviant els dissenys a calaromana@caldesdemalavella.cat juntament amb la fitxa d’inscripció: inscripcioconcursdissenys18

BASES DEL CONCURS:
 1. Aquest concurs està obert a totes aquelles persones que hi vulguin participar, a títol personal. No es valoraran aquells dissenys fets per empreses.
 2. Cada participant només es pot presentar una única vegada amb un disseny per una samarreta, per davant i per darrera.
 3. Aquests hauran de tenir dibuixos (un per davant i l’altre per darrera de la samarreta) i eslògan (l’eslògan es podrà veure modificat per l’organització amb el consentiment de l’autor). Aquells dissenys que no comptin amb dos dibuixos (per davant i darrera de la samarreta) quedaran exclosos del concurs.
 4. Els dibuixos hauran de ser en blanc i negre i sense difuminats. Caldrà presentar-los en format .pdf.
 5. El termini per a la presentació dels dissenys finalitzarà el 18 de maig del 2018 a les 19h.
 6. La inscripció al concurs es pot descarregar a www.espaijove.caldesdemalavella.cat i juntament amb els dissenys, s’han de presentar via correu electrònic (calaromana@caldesdemalavella.cat) o presencialment a l’Espai Jove Ca la Romana, situat a la Plç. de l’Ermita de Sant Grau S/N de Caldes de Malavella, de dilluns a divendres 10’00h a 13’00h i de 16’00h a 20’00h (972 48 02 66).
 7. L’encarregat de valorar els dissenys serà un jurat format pels Joves Intrèpids, organitzadors de la Festa Major, i representants de les regidories de Joventut i Festes de l’Ajuntament.
 8. El jurat valorarà la originalitat dels dibuixos presentats i que representi la Festa Major que realitza el municipi.
 9. Seran premiats els 3 primers classificats*:
 • 1r premi: 200€. Es retindrà un 19% d’IRPF en l’import a ingressar. En el cas de que el guanyador/a sigui un menor d’edat, el premi serà un pack regal valorat amb el mateix import.
 • 2n i 3r premi: un sopar per dues persones al Sopar Informal de Festa Major i dues consumicions.

*El concurs pot declarar-se desert.

 1. Els drets sobre els dissenys seran propietat de l’Ajuntament de Caldes de Malavella per serigrafiar les samarretes i els gots de la Festa Major 2018, igual que per la difusió que es consideri necessària.
 2. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Pots també descarregar-te les bases aquí: Bases Concurs de Dissenys FM’18