Ca la Romana | CASAL J de JOVE 2020!
17495
post-template-default,single,single-post,postid-17495,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CASAL J de JOVE 2020!

CASAL J de JOVE 2020!

Tornem un any més amb el Casal J de Jove!

Amb activitats, jocs d’aigua, passejades a la natura, acampada, gimcanes i… tot el que se’ns acudeixi i sigui possible per a gaudir juntes d’un molt bon estiu!!

Les inscripcions estan obertes de forma telemàtica via Seu Electrònica o presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (cal demanar cita prèvia) del 2 al 15 de juny.

Hi ha 30 places disponibles, i el preu és de 70€ amb possibilitat de demanar beca a Serveis Socials.

Us deixem aquí els passos per a realitzar la tramitació electrònica:

1. Aquest és l’enllaç des del qual podeu accedir a la seu electrònica directament a l’instància de Casal J de Jove https://caldesdemalavella.eadministracio.cat/catalog/t/f39f717a-af94-4443-85b7-06349954ac75

2. Un cop des d’allà fer la tramitació electrònica (casella a dalt a la dreta de la pantalla)

3. Registrar-se a l’IdCat (si és la primera vegada que s’utilitza https://idcatmobil.seu.cat) introduir el DNI i el número de mòbil, validar amb el número que rebràs per SMS.

4. Completar la instància.

5. Descarregar el document Formulari inscripció Casal J de Jove 2020, imprimir-lo, completar-lo i  si no disposeu d’escàner podeu fer-li una foto un cop omplert i adjuntar-lo en el mateix tràmit.

4. A l’apartat de documentació addicional s’han d’adjuntar també els següents documents:

  • DNI jove per davant i per darrera
  • Targeta sanitària jove
  • Carnet de vacunacions (recomanat)
  • DNI persona representant

En cas que no pugueu tramitar-ho electrònicament hi haurà l’opció de realitzar-ho presencialment a l’oficina de l’Ajuntament, allà disposaran dels documents necessaris impresos per a completar-ho, recordeu portar la documentació necessària. 

S’haurà de portar fotocopiada tota la documentació exposada unes línies més a dalt.

No ho dubtis i vine a passar un juliol diferent! T’ESPEREM!

Si tens qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres amb el mail calaromana@caldesdemalavella.cat o al telèfon 676.067.933.